Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisi Latin Amerika yolculuğuna çıktı!

İçerde dizisi Latin Amerika yolculuğuna çıktı!

tarafından ker_def
Yazarımız Ece Er yazdı:

İçerde Dizisi Latin Amerika Yolcusu

Kardeş olduklarını bilmeden birbirlerine sonsuz düşmanlık besleyen iki düşmanın hikayesini anlatan İçerde dizisi, Arjantin yolcusu oldu. Telefe kanalının satın aldığı dizi hayranlar arasında büyük coşkuyla karşılandı.

Yapımcı: Ay Yapım- Kerem Çatay

Yönetmen: Uluç Bayraktar, Sinan Öztürk

Başroller: Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İyinemli, Bensu Soral, Çetin Tekindor, Damla Colbay…

Uzun zamandır Latin Amerikalı hayranlar ülke kanallarında bu başarılı diziyi izlemek için sabırsızlanıyorlardı. Hatta bir ara twitterda bu etiketi kullanarak kanalların diziyi almaları için de baskı yaptılar. Hayranların yaptığı bu gövde gösterisi ne kadar etkili oldu bilemeyiz ama amacına ulaşmış görünüyor aldığım bilgiye bakılırsa Telefe kanalı diziyi yayınlamak için aldı.

1961 yılından beri yayın yapan kanal pek çok Türk dizisini Latin Amerika’da yayınlamaktadır. Türk oyuncularının ve dizilerinin popüler hale gelmesi gün geçtikçe Latin tv kanallarının ülkemiz dizilerine yönelmesine neden oluyor.

Şu aralar El Sultan ( Muhteşem Yüzyıl Aşk_u Derun) ile oldukça öne çıkan Türk dizileri kanalın oldukça fazla izleyenle buluşmasına sebep oluyor. Yılların kanalı Telefe, İçerde dizisini tercih ederek Türk dizilerinin aksiyon yüzünü de izleyenleri ile paylaşacak. Darısı diğer dizilerin başına!

Hayatta umudunuzun tükenmemesi dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub