Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimiz şişti, Benim Adım Melek dizisinde nasıl çıkacaklar bu durumun içinden!

İçimiz şişti, Benim Adım Melek dizisinde nasıl çıkacaklar bu durumun içinden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Benim Adım Melek dizisi, geçtiğimiz hafta Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmamasından istifade ederek, reytinglerde bir miktar yükseliş sergiledi. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi, ilk sezondaki gibi yine ağır drama geçiş yaptı.

Melek ve Halil’in hapse düşmesi ve tarihi eser kaçakçılığı ile suçlanması, dramın ağırlığını artırırken, bir de Ömer’in askerde operasyonda yaralanması ve hafızasını kaybetmesi bir başka dram hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıktı. 9 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 43. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Halil, suçlamalardan kurtulmak için küçük bir umut arıyor. Melek ise hapisten çıkıyor ama içi içine sığmıyor…

Ömer’in hafızasını kaybetmesinden sonra Defne büyük merak içinde. Ömer ise eve dönüyor ve Defne’yi karşısında görüyor ama, hatırlayacak mı? İşte izleyiciler bunu çok merak ediyor.

Ömer ile Defne’nin arasına bir başka kadın mı girecek, yoksa olaylar farklı mı seyredecek dizinin hayranlarının kafası fena halde karışmış durumda.

“İçimiz şişti” diye yorum yazan dizi hayranları, dramın iyice ağırlaşmasından sonra bir umut kırıntısı arar oldu. Hem Ömer ve Defne’nin durumu hem de Halil ve Melek’in tam da mutlu olacakken, düştükleri içinden çıkılması zor durum, diziyle ilgili heyecanı daha da çok artırdı.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 43. bölüm 2. fragmanı: