Ana sayfa Sosyal Medya Canlı yayında sevgili misiniz sorusu, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i şekilden şekle soktu!

Canlı yayında sevgili misiniz sorusu, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i şekilden şekle soktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisi dün akşam elde ettiği reytingler ile çıkışını sürdürdü. Dizinin kurtuluşu noktasında çok önemli bir adım atıldığı görüldü. Eski izleyicilerini yeniden kazanma noktasında çok önemli adımlar atmakta olan diziye, gün değiştirmek fazlasıyla yaradı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de daha önce de olduğu gibi, 21. bölümün yayınlandığı sıralarda instagram üzerinden canlı yayın yaparak, takipçilerinin sorularını yanıtladı. İkili, yoğun bir şekilde sette çalıştıklarını da belirtti. Kerem Bürsin’in yayınlanan bölümde neler olduğunu unutması ise gülümsetti.

Stok çekerek ilerlediği için ekip 2-3 bölüm önden gidiyor. Oyuncular da haliyle bölümlerde neler olduğu konusunu bazen karıştırabiliyor. Kerem Bürsin, sette çok çalıştığını ve yorulduğunu da söyledi. “Sette kaç saat duruyorsunuz?” şeklinde bir soru gelince Bürsin, “Bunu cevaplamayacağız” diye konuştu.

Bir başka takipçi ise “Sevgili misiniz?” diye soru yöneltti. İşte o soruda Kerem Bürsin ne söyleyeceğini bilemedi, Hande Erçel de öylece kala kaldı… Bürsin, gülümsedi ve bip efekti gibi bir efekt yaparak konuyu geçiştirdi.

Hande Erçel ile birlikte bir film yapmaları gerektiğini de belirten Kerem Bürsin, “Bi 10 sene sonra” diyerek espriyi de patlattı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 10 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 22. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. İlayda Çevik’in ilk kez göründüğü diziye Balca Koçak karakteri ile katılması da önemli bir başka gelişme oldu. İşte o görüntüler: