Ana sayfa Dizi Haberleri ABD’ye gideceği söylenen Yağmur Tanrısevsin sürpriz yaptı film setinden çıktı!

ABD’ye gideceği söylenen Yağmur Tanrısevsin sürpriz yaptı film setinden çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük çıkış yaptığı Kalp Yarası’ndan sonra setlere bir süreliğine ara veren Yağmur Tanrısevsin’den son zamanlarda yeni proje dışında her türlü haber geliyordu. Başarılı oyuncunun yakında ABD’ye gideceği söyleniyordu. Ancak o, bir film setinde çıktı.

Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin bugüne kadar birçok projede yer aldı ama en çok Kalp Yarası’ndaki Ayşe karakteriyle sevildi. Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı Ayşe karakteri ile de çok beğenildi ve güçlü bir oyunculuk sergiledi. Yağmur Tanrısevsin’in Gökhan Alkan ile çok başarılı bir dizi çifti olması da projenin başarısındaki önemli etkenlerden birisiydi.

Kalp Yarası sona erdikten sonra bir süre Yağmur Tanrısevsin’den yeni proje haberi gelmedi. Birkaç gün önce paylaşılan bir haberde başarılı oyuncunun bir dergi çekimi için ABD’ye gideceği sonra da orada bir süre tatil yapacağı belirtilmişti. Ancak Yağmur Tanrısevsin sürpriz yaptı.

ABD’ye gideceği söylenen Yağmur Tanrısevsin sürpriz yaptı film setinden çıktı! 7

Güzel oyuncu ABD yolculuğu yerine Üçüncü Gün isimli filmin setinden çıktı. Yağmur Tanrısevsin’in başrolü Berk Atan’la paylaştığı Üçüncü Gün isimli filmin çekimlerine başlandı. Otto Yapım yapımcılığında çekilen dizinin senaryosu Ece Yosmaoğlu’na ait.

Üçüncü Gün filminin yönetmenliğini ise Mustafa Kotan üstleniyor. Filmde iki genç oyuncuya usta isim Derya Alabora eşlik ediyor. Derya Alabora halen Star TV’de yayınlanan Ah Nerede isimli dizide rol alıyor. Alabora, çok yakında Disney Plus için çekilecek Ru dizisinin oyuncu kadrosunda da yer alacak.

Romantik komedi türündeki Üçüncü Gün isimli filmin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor. Filmin son yıllarda kariyerlerinde bir hayli yükselen iki başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan sayesinde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Berk Atan da halen TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı isimli dizinin başrolünde yer alıyor. Güneşin Kızları, Cennetin Gözyaşları, Dayan Yüreğim gibi unutulmaz dizilerde rol alan Berk Atan, Gönül Dağı dizisinin başarısı sayesinde kariyerinde büyük bir adım attı.