Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede filminden sonra dizisi merakla bekleniyordu ama bunu kimse beklemiyordu!

Ah Nerede filminden sonra dizisi merakla bekleniyordu ama bunu kimse beklemiyordu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin Yeşilçam filmleri arasında yer alan Ah Nerede, adını Türk sinema tarihine yazdırmış bir yapım olarak hala çok seviliyor. Tekrar tekrar ekrana gelse de her seferinde bir başka heyecanla, kahkahayla izleniyor. Filmin dizi versiyonunun çekileceği öğrenilince, izleyici heyecan yaşamıştı ama gelen reytingler, ilk bölüm için hayal kırıklığı oldu!

Başrollerini Yeşilçam’ın ünlü isimleri Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın paylaştığı efsane bir film olarak niteleniyor Ah Nerede. Tam 45 yıl sonra filmin dizisi ise Star TV için çekilmeye başlandı. Başrollerinde genç oyuncular Oktay Çubuk ile Nil Keser’in rol aldıkları dizinin ilk bölümü, 1 Temmuz Cuma akşamı yayınlandı

İlk bölümüyle Total kategorisinde altıncı sırada yer alan dizi, AB’de ise günü onuncu sırada bitirdi. ABC1’de de dokuzunculuk elde edildi. Bu kadar düşük bir reyting almasını kimse beklemiyordu! Zira ilk lanse edildiğinde büyük bir heyecanla karşılanmıştı.

Ah Nerede filminden sonra dizisi merakla bekleniyordu ama bunu kimse beklemiyordu! 9

İkinci bölümle birlikte dizinin reytinglerinin nasıl olacağı şimdiden merak konusu! Sosyal medyada yapılan yorumlar, izleyenlerin diziden beklentisinin yüksek olduğu ve bu beklentileri karşılayamadığı anlaşılıyor. İkinci bölümle birlikte durum değişir mi bilinmez ancak Yeşilçam’ın ünlü filminin dizi versiyonu, hüsran yaşattı izleyenlere!

Bunun en büyük sebebi de aslında elde olmayan bir durum! Böylesi özel bir filmin orjinali ile dizi versiyonu, ister istemez en ince detaylara kadar karşılaştırılacaktır! İlk bölümle birlikte bu durum yaşandı doğal olarak! Orijinal yapımdaki Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın yeni başrollerle karşılaştırılması ilk konu oldu!

Ah Nerede filminden sonra dizisi merakla bekleniyordu ama bunu kimse beklemiyordu! 10

Böylesi önemli iki oyuncunun henüz çok genç olan Oktay Çubuk ve Nil Keser ile karşılaştırılması, zaten diziyle ilgili ilk öne çıkan yorumlarda yer alıyor. Filmde Hulusi Kentmen’in rolünü canlandıran Tarık Pabuçcuoğlu’nun performansı, izleyenler tarafından olumlu karşılanırken, iki genç başrol için durum pek öyle değil!

Yeni versiyon Ah Nerede’de Tarık Pabuççuoğlu , Ayşe Kökçü, Derya Alabora , Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz da rol almakta…

Yönetmenliğini Bülent İşbilen’ in oturduğu, proje tasarımını Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orjinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait, Suavi Doğan ve 10. Ev Yapım imzalı Star ‘ın yeni dizisi Ah Nerede’nin ikinci bölümü 8 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak.

Dizinin orijinal halini unutamayan izleyiciler tarafından yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Ah Nerede filminden sonra dizisi merakla bekleniyordu ama bunu kimse beklemiyordu! 11