Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde ikinci sezon ilk sezondan çok farklı olacak!

Adım Farah dizisinde ikinci sezon ilk sezondan çok farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin ilk sezonu geniş bir izleyici kitlesinin desteğini aldı. Reytinglerde ilk başlarda elde edilen yüksek oranlar daha sonra bir miktar düşmüş olsa da izleyiciler projeyi sevdi. Ancak ikinci sezonda hikayenin çok sert bir şekilde değişmesi gerektiğini de izleyiciler çok iyi biliyor. Çünkü dizinin ilk sezonda hikayesinin ikinci sezonda projeyi taşımayacağı anlaşılmıştı.

İşte bu noktada yapım ekibi yaz arasını çok iyi bir şekilde değerlendirerek etkileyici bir ikinci sezon ortaya çıkartmak için yoğun bir çaba içine girdi. Senaristler ikinci sezonun ana hatlarını ortaya çıkartıyor ve yine karakterler ile birlikte Adım Farah dizisine yepyeni bir hikaye oluşturmaya çabalıyor.

İşte bu noktada diziye katılanlar ve ayrılanlar olduğuna yönelik haberler de basına, sosyal medyaya yansıyor. Ali Galip Akıncı olarak dizinin hikayesinde etkileyici bir rolde bulunan Mustafa Avkıran’ın diziye veda ettiği ortaya çıktı.

14. sezonu ile ilk sezonu tamamlayan diziden Ali Sürmeli de ayrılmıştı ve bu iki etkileyici ismin vedası senaryonun çok güçlü bir şekilde değişeceğinin de işareti olarak algılanıyor.

Adım Farah dizisinde ikinci sezon ilk sezondan çok farklı olacak! 8

Fırat Tanış’ın dizinin ikinci sezonunda çok daha etkili bir konuma gelmesi bekleniyor. Ayrıca diziye katılan Feyyaz Duman da daha önce çok etkili dizilerde yer alan, oldukça tecrübeli bir isim.

Feyyaz Duman’ın dizinin hikayesinde önemli değişimleri beraberinde getirmesi beklentisi bulunuyor. Duman, Behnam karakteri ile ikinci sezona adeta damgasını vuracaktır.

Adım Farah dizisinde ikinci sezon ilk sezondan çok farklı olacak! 9

Kadın dizisindeki Arif karakteri ile izleyicilerin kalbini çalan Feyyaz Duman, ardından Baraj dizisiyle de yine etkileyici bir performans ortaya koymuştu. Yalancılar ve mumları, Oğlum ile Modern Doğa Masalları dizileri de ünlü oyuncunun son dönemde yer aldığı işler olarak dikkat çekti.

15. bölümü ile Eylül ayında izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Adım Farah dizisinin ikinci sezonu, ilk sezonunda çok daha iddialı olacak gibi gözüküyor.