Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 12. bölüm analizi; Gizem Güneş diziye hızır gibi yetişti!

Al Sancak dizisi 12. bölüm analizi; Gizem Güneş diziye hızır gibi yetişti!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 12. bölümüyle büyük ilgi görürken, #DüşmanaFırsatVerme etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizi ortalamanın üzerinde reytingler almaya devam ediyor. Al Sancak’ta Pençe Timi’ne yapılan eşzamanlı saldırılar bölüme damga vurdu. ‘Al Sancak’ın 12. bölümünde neler oldu?

Teröristlerin aniden binaya baskını sonucu köşeye sıkışan Pençe Timi ve Nadia bu orantısız saldırıya daha fazla karşı koyamadı ve tüm mühimmatları tükendi. Ali Yüzbaşı, son çare olarak F-16 ile bulundukları binanın vurulmasını talep etti. Eylül Yüzbaşı binaya bomba atmanın uygun olmadığını dile getirse de, Cengiz Yüzbaşı, atış yapması için onu ikna etti. Çünkü Pençe Timi dışarı çıkarsa esir düşecekti. İkna olan Eylül Yüzbaşı duygusal bir konuşma yaparak atış yapmayı kabul etti.  Eylül karakterinde hikayeye yeni katılan Gizem Güneş, izleyicilerin heyecanını da yükseltti.

Al Sancak dizisi 12. bölüm analizi; Gizem Güneş diziye hızır gibi yetişti! 7

Teröristlerin saldırısı sonucunda krizi fırsata çeviren Boran tutulduğu yerden kaçtı. Boran, onu tanımayan örgüt ile karşı karşıya kaldı ancak örgütü atlatıp Nadia ile karşılaştı.

Ali Yüzbaşı, Nadia’nın hala bir fırsatı olduğunu, teröristlerin onu öldürmeyeceğini dile getirse de Nadia gitmek istemedi. Ali Yüzbaşı ile beraber ölmek istediğini söyleyen Nadia ve Ali arasında duygusal bir vedalaşma yaşandı. Diğer taraftan Pençe Timi birbirlerinden helallik istedi. Eylül Yüzbaşı’nın attığı bombalar örgüt kampını komple yok etti, binalar yıkıldı ve ortam tam bir savaş alanına döndü. Tüm bunlar yaşanırken tim, Sabri’nin bulduğu sığınağa saklanarak zarar görmeden süreci atlattı.

Sedef ve Muazzez’den olumsuz tepkiler alan Nadia, Ali’ye teslim olmak istediğini söyledi. Sacit Paşa ile karşı karşıya gelen Nadia, annesinden kalan son hatıra olan kolyeyi istedi. Sacit Paşa, şüphelerinin doğru çıktığından ve Nadia’nın Sıla ile aynı kişi olduğundan emin oldu.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.