Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ile Demet Özdemir’e laf yok da siz asıl Adım Farah dizisinin yan rollerine bakın!

Engin Akyürek ile Demet Özdemir’e laf yok da siz asıl Adım Farah dizisinin yan rollerine bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah isimli yeni Fox TV dizisiyle ilgili gelişmeler bir bir ortaya çıkıyor. Arjantin yapımı olan La Chica Que Limpia’dan uyarlanan dizinin, birebir orijinali ile aynı olmayacağını Demet Özdemir açıkladı. Dizide bazı temel noktalar aynı kalsa da, hikaye farklı bir düzlemde ilerleyecek ve Türkiye’ye yönelik önemli değişiklikler yapılacak.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir ikilisi bir haftadır sette çalışıyor ve birbirleri ile ilk kez tanışmalarına rağmen iyi bir uyum yakalayabilecekleri yönünde bir izlenim oluştu. Demet Özdemir de hem partnerini hem de ekip arkadaşlarını öven, her şeyin yolunda gittiğini belirten sözleri ile heyecanı artırdı.

Ancak Adım Farah dizisinde birçok izleyicinin gözden kaçırdığı ama başrol çiftinden daha da etkili gözüken bir başka detaydan bahsetmek gerekiyor. Elbette ki Engin Akyürek ve Demet Özdemir gibi başarıları ile anılan ve milyonların hayranlığını kazanmış iki ismin dizinin başrolünde olması çok büyük bir olay.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir'e laf yok da siz asıl Adım Farah dizisinin yan rollerine bakın! 8

Ancak son yıllarda bir dizinin başarılı olmasının altında sadece başrol çiftinin isminin büyüklüğü değil, hikaye ve o hikayedeki karakterlere hayat veren oyuncu kadrosu da çok büyük önem taşıyor.

İşte Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosundaki bazı isimlere bakıldığı zaman da hikayenin ne kadar güçlü olacağının mesajı veriliyor.

Örneğin Fırat Tanış gibi birbirinden farklı karakterlere girme konusunda ustalık sergileyen bir ismin varlığı, Adım Farah dizisini başka bir seviyeye taşıyor.

Mustafa Avkıran gibi bugüne kadar birbirinden çok farklı karakterlerde gençlere örnek olabilecek bir usta da kadroda yer alıyor.

Aynı şekilde Ali Sürmeli gibi unutulmaz rolleriyle bilinen ve ekran karşısındaki izleyicilerin rolün duygusuna kaptırmasına neden olabilecek bir başka yetenek daha var.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir'e laf yok da siz asıl Adım Farah dizisinin yan rollerine bakın! 9

Senan Kara gibi proje seçiminde özenli davranan ve birçok rolü akılda kalan bir başka yetenek de Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Bir başka usta kadın oyuncu Lale Başar’ın da dizide yer aldığını ve bu isimlerin Adım Farah dizisinin asıl büyük gücü olduğunu vurgulamak gerekiyor.

Ayrıca son dönemde beğeni toplayan, Duy Beni dizisiyle büyük çıkış yapan genç oyuncu Oktay Çubuk’un da Adım Farah dizisiyle anlaştığını hatırlatalım.

Dizinin sadece başrol çifti değil, yan karakterleri canlandıracak isimlerinin de çok etkili olacağını görmekteyiz.

Doktor olan Farah’ın oğlunun yaşaması için yasadışı işe karışması ve bir cinayete tanık olması sonrasında mafya lideri Tahir Lekesiz ile karşılaşmasıyla gelişen olayları izleyeceksiniz.

Bir başka detay da senaristlerde gizli. Son Yaz isimli unutulmaz dizisin senaristleri Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları Adım Farah dizisinin diyaloglarının da çok güçlü olacağını Son Yaz örneğine bakarak söyleyebiliriz.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor.