Ana sayfa Dizi Analiz İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana bomba gibi bir bölümle giriş yaptı!

İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana bomba gibi bir bölümle giriş yaptı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süreç Film imzalı Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı (dün) yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara etkileyici bir giriş yaptı. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan dizinin başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsüyle giriş yapan “Üç Kız Kardeş” dizisinin ilk bölümünde mutlu aile tablosu maalesef çok uzun sürmeüyor. Türkan’ın Somer ile yapacağı evlilik hem Türkan’ın hem de ailesinin kaderini geri dönülmeyecek şekilde değiştiriyor.

İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana bomba gibi bir bölümle giriş yaptı! 9
Nesrin, Sadık Kalender çifti ve kızları Türkan, Derya ve Dönüş ile Ayvalık’ta sessiz sakin yaşam sürmektedir. Nesrin ve Sadık’ın evlilik çağına gelmiş kızları, ilk göz ağrıları Türkan, güzelliği ile tüm kasaba tarafından tanınır. Diğer kardeşler Derya ve Dönüş ise üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Dönüş’ün kalbi aynı okulda okuyan Serdar için çarpmaktadır.

Yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’e gelin olarak almak için halalarıyla eve haber yollar. Somer ise ailesinin onayı olmayan yasak bir aşk yaşamaktadır. Rüçhan bu durumu bildiği için oğlu Somer’in Türkan’la evlenmesini zorunlu hale getirir. Türkan’ın yapacağı evlilik, Sadık hariç tüm ailede sevinç içinde karşılanır.

İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana bomba gibi bir bölümle giriş yaptı! 10
Kalender Ailesi, sakin hayatlarının son günlerini kızları Türkan’ın başına gelecekleri bilmeden düğün hazırlıklarına devam ederler. Kalender Ailesi’nin hayatını alt üst edecek bir darbede Sadık’ın erkek kardeşi Fatih’in gelmesiyle yaşanır. Fatih yüzünü bile görmediği kızını almak için yurt dışından geri döner.

Türkan’ın yuvasını kurmasıyla sevinç yaşayan Nesrin, gözünden bile sakındığı biricik kızını cehennem ateşinin ortasına kendi elleriyle bıraktığını henüz bilmemektedir. Sadık, Türkan ile annesinin zoru ile evlenmiş, gönlü ise sevgilisindedir. Düğün gecesinin ardından hemen evi terk eder ve günlerce gelmez.

İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana bomba gibi bir bölümle giriş yaptı! 11
Yeni evlilerin evine gelen anne Rüçhan Korman, oğlunun evde olmadığını öğrenince çılgına döner. Gelinini oğlunu evde tutamamakla suçlar ve onu tartaklar. Türkan hem üzüntüden perişan olmuş, hem de günlerin verdiği açlık ve aldığı darbeler sonrasında bitkin düşmüş, yer yığılmıştır.

İlk bölüm böyle etkileyici bir sahneyle son bulur. Kalender Ailesi’nin huzurlu günleri artık çok eskide kalmıştır ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Üç Kız Kardeş dizisi her Salı akşamı Kanal D’de yayınlanacak…