Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, gelecek sezonun 2 bomba dizisini kaptı! Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Neslihan Atagül

Star TV, gelecek sezonun 2 bomba dizisini kaptı! Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Neslihan Atagül

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, son iki yıldır birbirinden farklı dizileri ekrana sürdü ama bunların birçoğunda hüsran yaşadı… Birbirinden farklı hikayeleri olan, çok iddialı oyunculardan kurulan bu dizilerin çoğunun kısa sürede ekrana veda etmesi kanal yönetimini anlaşılan daha da hırslandırdı.

Şimdiden 2022-2023 sezonu için çalışmalara başlayan Star TV yönetimi, iki önemli diziyi bünyesine katarak gelecek sezonu kaçırmak istemiyor… Son dönemde, Sefirin Kızı, Menajerimi Ara, Babil, Ada Masalı ve Kaderimin Oyunu dizileri kanalın iyi projeleri olarak dikkat çekti. Ancak bunun yanı sıra aşağıda saydığımız diziler ise ekranda tam da istenileni veremeyen yapımlar oldu: “Güvercin, İyi Günde Kötü Günde, Seni Çok Bekledim, Kağıt Ev, Sol Yanım, Akrep, Kiralık Aşk, Sana Söz, Annemizi Saklarken, Benim Hayatım…”

Star TV, gelecek sezonun 2 bomba dizisini kaptı! Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Neslihan Atagül 9

Bu kadar çok dizi nedeniyle derli olan Star TV yönetimi gelecek sezon için hem Kral Kaybederse hem de Gecenin Ucunda isimli iki yeni dizi projesi için anlaşmalar yaptı. Bu yeni iki dizi de iki roman uyarlaması olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kral Kaybederse için Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşmeler devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu projeye sıcak baktığı ve başrol erkek oyuncusu olarak yer almasının beklendiği gelen haberler arasında. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yeni sezonun en çok dikkat çeken dizilerinden birisi ile ünlü oyuncuyu yeniden ekranda görebilir.

Star TV, gelecek sezonun 2 bomba dizisini kaptı! Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Neslihan Atagül 10

Star TV’nin anlaşma yaptığı bir başka dizi projesi ise Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda isimli dizi oldu… TMC Film’in titizlikle hazırlıklarını yürüttüğü dizinin başrol kadın oyuncusunun Neslihan Atagül olduğu da ortaya çıktı.

Star TV, Sefirin Kızı ile iyi bir süreç geçirdiği Neslihan Atagül’ü yeniden ekranına kazandırmış olmanın da mutluluğunu yaşıyor.

Star TV, gelecek sezonun 2 bomba dizisini kaptı! Bir yanda Kıvanç Tatlıtuğ, diğer tarafta Neslihan Atagül 11

Hem Kral Kaybederse hem de Gecenin Ucunda isimli diziler yeni sezonda Star TV’yi rakiplerinden bir adım öne geçirebilir…