Ana sayfa Sosyal Medya Buse Meral, hem iş hem özel yaşamında mutluluk sarhoşu!

Buse Meral, hem iş hem özel yaşamında mutluluk sarhoşu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vermem Seni Ellere isimli atv dizisinin başrolünde yer alan Buse Meral, Zeliş karakteri ile kariyerinde önemli bir adım attı. Emre Bey ile birlikte iyi bir dizi çifti olmalarının yanı sıra Buse Meral’in oyunculuk yeteneklerini sergilemesi konusunda da yeni dizinin önemli fırsatlar sunduğunu söylemek lazım.

Karadeniz’in güzelliklerinin ortaya konulduğu Vermem Seni Ellere dizisinin setinde de eğlenceli bir ortam oluştu. Başrol ikilisi Buse Meral ile Emre Bey’in sosyal medyada yer alan sevimli pozları ve yüksek enerjileri izleyicileri de etkiliyor.

Buse Meral, 24. yaş gününü de geçtiğimiz gün dizinin setinde arkadaşları ile birlikte kutladı. Oyuncu, kariyerinde başrolde yer alarak önemli bir sorumluluk üstlenirken, iş yaşamında her şeyin yolunda gittiği bir sürecin içinde bulunuyor.

Buse Meral, hem iş hem özel yaşamında mutluluk sarhoşu! 8

Al Sancak dizisinde rol alan sevgilisi İdris Nebi Taşkan ile de aşka devam eden Buse Meral, özel yaşamında da mutlu günler yaşıyor.

Buse Meral’in doğum gününü sosyal medyadan romantik bir şekilde kutlayan İdris Nebi Taşkan da dikkatlerden kaçmadı.

Genç oyuncu, “İyi ki doğdun canım sevgilim. İyi ki benimlesin… seni seviyorum” yazıyı paylaşım ile Buse Meral’e aşkını bir kez daha sergiledi.

Buse Meral, hem iş hem özel yaşamında mutluluk sarhoşu! 9

Vermem Seni Ellere dizisindeki başarılı performansı ile dikkatlerden kaçmayan Buse Meral için 2023 yılının çok başarılı ve güzel geçtiğini söylemek yanlış olmayacaktır.