Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisine başlayan İdris Nebi Taşkan, deprem felaketi sonrası bir gerçeği gözler önüne serdi!

Al Sancak dizisine başlayan İdris Nebi Taşkan, deprem felaketi sonrası bir gerçeği gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanan Al Sancak dizisi yeni başladı. Dizinin ikinci bölümünden itibaren hikayeye katılan isimlerden birisi de İdris Nebi Taşkan oldu. Özellikle 2020 yılında Zalim İstanbul isimli dizideki başarısıyla öne çıkan oyuncu, şimdilerde bir asker dizisi için ter döküyor.

Türk askerinin kahramanlık hikayesi olarak ekrana yansıyan ve çekim kalitesi ile de çok etkileyici bir proje olarak öne çıkan Al Sancak, çok iyi reytingler alarak başladı. Ancak deprem felaketi sonrasında dizinin yayınlarına ara verildi.

6 Şubat Pazartesi günü üst üste iki kez yaşanan deprem felaketi ile birlikte Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilde büyük bir dram yaşanıyor. Enkaz altında kalan insanlarımızı kurtarmak için de yardım ekipleri çok yoğun bir çaba ortaya koyuyor.

Al Sancak dizisine başlayan İdris Nebi Taşkan, deprem felaketi sonrası bir gerçeği gözler önüne serdi! 22

Bu büyük çabada yardım ekiplerinin yanında yer alan eğitimli köpeklerin de insan hayatını kurtarmada ne kadar önemli oldukları bir kez daha ortaya çıktı.

Türkiye’ye yurt dışından gelen yardım ekipleri de yanlarında getirdikleri uzmanlaşmış köpekleri ile bu önemli insani faaliyete destek oluyor.

İdris Nebi Taşkan, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile köpeklerin insan hayatında ne kadar büyük yerinin olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Al Sancak dizisine başlayan İdris Nebi Taşkan, deprem felaketi sonrası bir gerçeği gözler önüne serdi! 23

“Onlar her zaman yanımızdalar” şeklindeki mesajıyla dikkat çeken oyuncu, deprem sırasında pek de bahsedilmeyen bu önemli detayı gözler önüne serdi.