Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz yeni dizi için fırsat arıyor, hayranları da heyecanla bekliyor!

Aytaç Şaşmaz yeni dizi için fırsat arıyor, hayranları da heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, 2017 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz genç isimlerden birisi. Söz isimli dizide canlandırdığı Feyzullah karakteri ile popüler olan oyuncu, Hekimoğlu dizisindeki Emre karakteri ile de çok geniş bir hayran kitlesinden destek görmüştü.

Aytaç Şaşmaz’ın kariyerine altın harflerle yazılan bir başka dizi ise Bora karakterini canlandırdığı ve ilk kez romantik komedide yer aldığı Baht Oyunu dizisiydi. Cemre Baysel ile önce çok iyi partner olan, ardından da aşk yaşayan oyuncu, son olarak ise Darmaduman isimli diziyle sonbaharda 9 bölüm izleyicilerin karşısına çıktı.

Darmaduman dizisinde başrollerde Aytaç Şaşmaz’ın yanı sıra; Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora olmasına rağmen izleyicilerin projeye ilgisiz kalması da şaşırtıcı olmuştu.

Darmaduman dizisi talihsizliğinin ardından Hande Doğandemir ve Levent Can ile birlikte tiyatro sahnesine çıkan Aytaç Şaşmaz, sahnede de başarılı performansı ile alkış aldı. Sezon sonuna kadar oyuna devam edeceklerini, gelecek sezonda da yine izleyicilerin karşısına çıkacaklarını anlatan Aytaç Şaşmaz, bu süreçte gelen teklifleri de değerlendiriyor.

Birçok hayranının yeniden dizi setlerine dönmesini arzu ettiği oyuncu, “Görüşmeler, senaryo okumalarım devam ediyor. Eğer gönlüme göre, arzu ettiğim bir iş çıkarsa döneceğim. Setleri kesinlikle özledim, çalışmayı da özledim” diye konuştu. Oyuncunun hayranları da bir süredir sosyal medyada dizilere geri dönmesi yönündeki arzularını dile getiren paylaşımlar yapıyor. Özellikle de yaz döneminde ünlü oyuncunun bir romantik komedi hikayesi ile yeniden Baht Oyunu sürecinin bir benzerini yaşatması beklentisi var. Yapımcılardan teklifler alan Aytaç Şaşmaz, iyi bir proje için bekliyor.

Tiyatronun bambaşka bir dünya olduğunu ama dizilerdeki dünyanın da farklı olduğunu ve her iki kulvarda da ilerlemek istediğini anlatan Aytaç Şaşmaz, hayranları ile yeniden ekranda buluşmayı çok özledi.

Oyuncu, “Kamera önü bambaşka bir dünya. Onu da özlüyorum. Umarım en hayırlısı, en güzeli olur” şeklinde konuştu.

İstanbul’da tiyatro oyunuyla sahneye çıktıkları ilk günün kendisi için unutulmaz olduğunu da anlatan Aytaç Şaşmaz, elde edilen gelirlerin deprem felaketinde zarar gören vatandaşlar için kullanılmasının da önemine işaret etti.

Şaşmaz, “Yardımlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni her zaman da yapacağız” diyerek depremzedelerin unutulmaması gerektiği mesajını da verdi.

Sahnede aldığı alkışların da kendisine büyük gurur verdiğini ifade eden oyuncu, tiyatroda olmanın kariyeri adına da çok değerli bir adım olduğunu sözlerine ekledi.