Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisi için final kararı birçok kişiyi şaşırtsa da doğru bir karar!

Al Sancak dizisi için final kararı birçok kişiyi şaşırtsa da doğru bir karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak isimli TRT1’in aksiyon dizisiyle ilgili final kararı alınması sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. 19 bölüm yayınlanan ve ikinci sezonda da devam edeceği duyurulan dizi için final kararı alınması birçok izleyiciyi şaşkına çevirdi.

Al Sancak çok iyi reytingler ile başlayan, görsel zenginlik sunan ve Türk askerinin kahramanlıkları üzerine kurulan hikayesiyle de geniş bir kitleyi etkileyen bir yapımdı. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, etkileyici sahneleri ile daha ilk baştan izleyicileri kendisine bağladı.

Ancak dizinin geçen sezon içinde düşen reytingleri, iki başrol oyuncusunun uyumu konusunda izleyicilerin yeterince tatmin olmaması, hikayenin ikinci sezonda da ilgi çekmesi noktasında soru işaretlerinin oluşmaya başlaması ve elbette ki çekimler için harcanan yüksek bütçeye bakıldığı zaman Al Sancak dizisinin devam etmesi büyük bir riski de beraberinde getirecekti.

Anlaşılan yapımcı Bozdağ Film ile TRT1 bu riski taşımak istemedi ve yaz döneminde dizinin final kararı ortaya çıktı.

Dizide yer alan başarılı oyunculardan İdris Nebi Taşkan’ın da Al Sancak dizisi için final kararı alındığını sosyal medya hesabından duyurması, izleyiciler için tam bir şok etkisi yaptı.

Oyuncu mesajında şöyle yazdı: “Evet arkadaşlar Al Sancak dizimiz final kararı almıştır. Bizi izleyen herkese çok teşekkür ederiz.”

Al Sancak dizisi için final kararı birçok kişiyi şaşırtsa da doğru bir karar! 7