Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul dizisinden Al Sancak dizisine! İdris Nebi Taşkan’daki değişim şaşırtıyor!

Zalim İstanbul dizisinden Al Sancak dizisine! İdris Nebi Taşkan’daki değişim şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 ile 2020 yıllarında izleyicilerle buluşan Zalim İstanbul isimli dizide Civan karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan, geniş bir izleyici topluluğunun dikkatini çekmişti. Başarılı performansı ile dizi sayesinde popüler hale gelen genç oyunculardan birisi de İdris Nebi Taşkan oldu.

2014 yılında setlere adım atan oyuncu, özellikle Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasin karakteri ile de çok dikkat çekmişti. Oyuncunun üst üste başarılı projelerde kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirmesi her yıl kariyerini geliştirerek ilerlemesini sağladı.

Ölüm Zamanı, Baht Oyunu, Gizli Saklı gibi dizilerde de önemli deneyimler yaşayan Taşkan, şimdilerde ise 2023 yılının en iyi çıkış yapan dizisi olan Al Sancak’ta Aras Güneri karakterini canlandırıyor.

Türk askerinin kahramanlıklarının anlatıldığı dizide Teğmen olarak izleyicilerin karşısına asker rolünde çıkan Taşkan, hayalini de gerçekleştirmiş oldu.

Oyunculuk kariyeri içinde aksiyon rolünde yer alma hayali kuran oyuncunun bu isteği Al Sancak projesi ile gerçekleşmiş oldu.

Taşkan, “Hep bir aksiyon projesinde yer almak istemiştim. Dileğim gerçek oldu. Aras hayatıma girdiği için çok mutluyum. Bir özel kuvvetler mensubu olmanın ne kadar zor ve emek isteyen bir durum olduğunu Aras üzerinden anlattığımız için de onur duyuyorum” açıklamasında bulundu.

Kendi doğruları ile yaşayan bir isim olan Aras Güneri, dünya görüşü ve ortaya koyduğu karakter ile elit bir asker görüntüsü çiziyor.

Zalim İstanbul dizisinden Al Sancak dizisine! İdris Nebi Taşkan'daki değişim şaşırtıyor! 22

Eğitimli ve donanımlı bir askerin nasıl olması gerektiğini Aras Güneri karakteri üzerinden ortaya koyan İdris Nebi Taşkan, şunları söyledi:

“Teğmen Aras Güneri kendi doğrularıyla yaşayan, bir duruşu ve dünya görüşü olan elit bir asker. Eğitimli ve donanımlı. Genç yaşında asker olma arzusuyla ödediği bedeller onu olgunlaştırmış ve güçlendirmiş. Aras, korkusuz ve vahşi savaşan bir savaşçı. Kimse onunla kaşı karşıya gelmek istemez.”

Özel bir eğitim aldıktan sonra bu rolü canlandırmaya başlayan oyuncu, ekip arkadaşları ile de bu eğitimler sırasında çok iyi bir kaynaşma yaşandığını vurguladı.

Perşembe akşamları TRT1 ekranında milyonların sevgisini kazanan Al Sancak dizisi için yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, birlik olmanın anlamını da bu proje sayesinde daha iyi kavradığından bahsetti.

Oyuncu, “Kendimize slogan bile yarattık: ‘Birlikte güçlüyüz’. Silah tutmaktan, silahın mekanik durumuna kadar eğitim gördük. O yüzden çok şanslıyız” açıklamasını yaptı.

Al Sancak projesinde olduğu için şeref ve gurur duyduğunu belirten Taşkan, “Üniformayı her giydiğimde duygularım kabarıyor. Al Sancak bugüne kadar yapılan, en iyi şekilde askeri sisteme uyan tek proje bence. Ben de böyle bir projede değerli bir subayı canlandırdığım için şanslı ve mutlu hissediyorum” diye konuştu.