Ana sayfa Sosyal Medya Romantik komedi dizilerindeki başarısı Cemre Baysel’in ayağına bağ olmasın!

Romantik komedi dizilerindeki başarısı Cemre Baysel’in ayağına bağ olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Yeşil Deniz dizisiyle sektöre adım atan Cemre Baysel, oyuncu olmayı pek de düşünmediği bir süreçte dizi piyasasında hızla yükseliş yaşayan bir isim haline geldi. Aşk Laftan Anlamaz, İsimsizler, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde tecrübe yaşayan oyuncu, büyük çıkışını ise Elimi Bırakma isimli TRT1 dizisinde ortaya koymuştu.

Ramo dizisinde de çok etkili bir çıkış yapan oyuncu, Sol Yanım isimli gençlik dizisinde de dikkat çekti. Ancak Cemre Baysel’in kariyerinde büyük değişime neden olan dizi Baht Oyunu oldu. 2021 yılında yayınlanan dizi ile romantik komedi projelerinin aranılan isimlerinden birisi haline gelen Cemre Baysel, geçtiğimiz yaz aylarında da Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisinin başrolündeydi.

İki önemli romantik komedi dizisiyle gündemden düşmeyen oyuncu, ayrıca Bozkır isimli dijital dizinin ikinci sezonunda da yer alarak, polisiye bir hikayede yeni bir deneyim yaşadı. Etkili bir aksiyon ve dram hikayesi olan Bozkır’da çok farklı bir karakter ile önemli bir tecrübe biriktiren oyuncudan hayranları benzer projeler bekliyor.

Televizyon ekranında romantik komedi yapımları ile öne çıkması nedeniyle benzer teklifler alan Cemre Baysel’in dram ve aksiyon projelerinde farklı karakterler ile kariyerine devam etmesini arzu eden hayranları, romantik komedi dizilerine takılıp kalmasını istemiyor.

Oyuncunun yeniden bir romantik hikaye için setlere dönecek olması da hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Bu sefer bir aşk filminde yer alacak olan genç oyuncu, İlhan Şen ile başrolü paylaşacak. Aşk Filmi isimli filmde de yine romantik bir hikayenin içinde yer alacak olan oyuncunun dram yapımlarından uzaklaşmaması gerektiğini düşünen hayranları, özellikle romantik komedi dizilerindeki başarısının ayağına bağ olmaması gerektiğine inanıyor.