Ana sayfa Dizi Haberleri İhanet, aşk, lanet! Akrep dizisi bambaşka bir hikaye ile geliyor! İşte tüm detaylar…

İhanet, aşk, lanet! Akrep dizisi bambaşka bir hikaye ile geliyor! İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Akrep’i muhtemelen önümüzdeki günlerde çok fazla konuşacağız. Her şeyden önce oyuncuları ve başarılı performanslarla gündeme gelecek olan dizinin hikayesi de sürükleyici. İntikamın, aşkın, lanetin, anneliğin ele alındığı, geçmişin sırlarının gün yüzüne çıktığı, iki kadının amansız mücadelesi ile yaşananların aktarılacağı dizinin ilk tanıtımı büyük dikkat çekti.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterinin ardından bu kez bambaşka bir karakterle gelen Evrim Alasya, yine oyunculuğuyla çok konuşulacağını ilk tanıtımla ortaya koydu. Demet Akbağ ise uzun yıllardır dizilerde rol almıyordu.

Usta ismin bir dizi ile ekrana dönmesi herkes için büyük sürpriz olurken, oynayacağı karakterle ilgili izleyiciyi de bambaşka sırların içine götürecek gibi görünüyor! Akbağ’ın dizi için saçlarını sarıya boyattığı da yeni tanıtımda ortaya çıkan bir başka detaydı.

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Ancak izleyenler tanıtımı görür görmez araştırmaya başladı bile! İşte diziyle ilgili diğer detaylar…

Merakla beklenen dizinin senaryosunu usta kalem Erkan Birgören yazarken, yönetmenliğini ise Gökçen Usta yapıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yanı sıra dizide dikkat çeken iki isim de Bekir Aksoy ile Yusuf Çim olacak.

Özellikle Yusuf Çim’in oynayacağı Aras karakteri, iki kadının iktidar mücadelesinin tam ortasında kalmış bir kişi olarak ekrana gelecek. Dizinin çok konuşulacak karakterlerinden birine hayat verecek ve farklı bir serüvenin içine sokacak izleyiciyi.
İhanet, aşk, lanet! Akrep dizisi bambaşka bir hikaye ile geliyor! İşte tüm detaylar... 7

Akrep dizisinde usta isimlerin yanı sıra genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinden Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz, Demet Gül de yer alıyor.

İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir “Akrep” dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak. İki kadının kıyasıya girdiği savaşta pek çok kişi de nasibini alacak!

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen akrebin ismi, bu mücadeleyi anlatmak için dizinin de ismi olarak belirlenmiş. Geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatacak olan dizi, yakında ekranda olacak.

Bu arada kamera önünde yaşanan bu çekişmeye karşılık, kamera arkasında ise keyifli ve birbiriyle iyi anlaşan bir ekibin olduğunu da aşağıdaki videoda görebilirsiniz…