Ana sayfa Dizi Haberleri İki dizisiyle hüsran yaşayan Özge Yağız’ın şansı, Baba dizisiyle döndü!

İki dizisiyle hüsran yaşayan Özge Yağız’ın şansı, Baba dizisiyle döndü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Baba, hafta içinde ilk bölümüyle ekrandaydı. Salı akşamları yayınlanacak olan dizide Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel gibi isimlerle kamera karşısına geçen Özge Yağız, uzun süredir beklediği fırsatı bulmuş gibi…

Genç oyuncu, dizide Haluk Bilginer’in kızı, Tolga Sarıtaş’ın kardeşi Büşra karakterine hayat vermekte. Talihsiz bir evlilik yapan, yaşadığı şiddet yüzünden eşini bıçaklayan abisinin hapse girmesiyle büyük üzüntü yaşayan Büşra’ya hayat veriyor Özge Yağız.

Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan genç bir kadın olarak, abisinin cezaevinden bayram iznine gelmesi sonrası, Büşra’nın hayatında yeni değişiklikler yaşanıyor. Durumu farkeden abisi Kadir’in eşini uzaklaştırıp boşanmaya ikna etmesiyle Büşra da bu dertten kurtuluyor.

İlk bölümde Özge Yağız, Büşra rolüyle dikkat çeken bir karakter oldu. Baba dizisi, Show TV’nin iddialı bir projesi ve hazırlıkları da uzun zamandır sürüyordu. Tanıtımlarının ekrana gelmesinin ardından izleyici de çok merak etmişti. Mütevazi bir hayat süren Saruhanlar’ın, bir uçağın düşmesi ve aynı soyadını taşıyan bir aileden herkesin ölmesiyle, bambaşka bir gerçek ortaya çıkıyor.

İki dizisiyle hüsran yaşayan Özge Yağız'ın şansı, Baba dizisiyle döndü! 26

Babalarının yıllarca kardeşini kendilerinden sakladıklarını anlayan aile, büyük bir mirasa konuyor. Ancak babaları, bu mirası reddediyor. İlk bölümüyle dikkat çeken dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu. Fakat hem oyuncuları, hem hikayesi ile dikkatleri çeken dizide Özge Yağız da ailenin kızı olarak önemli bir rolle ekranda.

Genç oyuncu, kariyer basamaklarını yeni tırmanan bir isim olarak 2016 yılında izleyicinin karşısına çıktı. İlk olarak günlük dizi Adını Sen Koy’da iki sezon oynayan Yağız, sonrasında Kanal 7’nin Yemin dizisinde büyük bir çıkış yakaladı.

Aynı dizide rol aldığı Gökberk Demirci ile şu sıralar evlilik hazırlığı yapan oyuncu, kazandığı popülerlik sayesinde iki dizide daha başrolde yer aldı. Sol Yanım ve İçimizden Biri dizileri için büyük heyecan yaşasa da iki dizi de beklenen reytingi alamayınca erken final yaptı.

İki dizisiyle hüsran yaşayan Özge Yağız'ın şansı, Baba dizisiyle döndü! 27

Hızlı şöhret ve ardından gelen iki hüsranın sonrasında ise adeta başına talih kuşu kondu genç oyuncunun! Zira hem Show TV gibi dizileriyle konuşulan bir kanalda hem de Haluk Bilginer gibi usta bir isim ve Tolga Sarıtaş gibi genç neslin popüler bir ismi ile karşılıklı oynama şansını elde etti.

Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin Saruhanlı’nın en küçük çocuğu ve tek kızı olan Büşra, Ödemiş’teki dükkanlarında hesap işlerine bakıyor. Hiç sevmediği Ahmet’le evli olan Büşra, karakterini başarıyla canlandıran Özge Yağız, ilk bölümle hayranları tarafından da beğeni dolu mesajlar alıyor sosyal medyadan.