Ana sayfa Dizi Haberleri Kelimeler boğazında düğümlendi! Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz sorulunca şekilden şekle girdi!

Kelimeler boğazında düğümlendi! Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz sorulunca şekilden şekle girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan ve 26 bölüm süren Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi hafızalara yerleşti. Dizi hayranları, bu eğlenceli yapımı çok beğenmişti. Ancak reytinglerin beklentilerin altında gerçekleşmesi dizinin daha da uzun sürmesinin önündeki engel oldu.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi Seferihisar’da yapılan çekimlerde çok iyi bir uyum yakaladı. Önce arkadaş olarak güçlü bir enerji yayan çift, daha sonra da aşklarını herkese duyurdu.

Ada Masalı dizisinin setinde başlayan arkadaşlığın aşka dönüşmesi ve dizinin bitiminin ardından da artık bunu saklamamaları hayranlarını da memnun etti. Hem Alp Navruz hem de Ayça Ayşin Turan hayranları, bir dizi aşkının daha gerçek olmasından memnun.

Ayça Ayşin Turan, dizi bittikten sonra dinlenmeye çekildi… Oyuncu, birçok teklif alıyor ve şu anda dinlenme sürecinde olduğunu belirtti. Gelen teklifleri okumakta olduğunu belirten oyuncu, “Güzel bir projeyi bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Kelimeler boğazında düğümlendi! Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz sorulunca şekilden şekle girdi! 20

Alp Navruz ile ilgili sorularda biraz utandığı da gözlenen oyuncu, bir dizi aşkının gerçek olması ile ilgili değerlendirme üzerine şunları söyledi: “Biliyorsunuz zaten, Alp de söyledi her şeyi. Ben şimdi ne söyleyeyim. Güzel gidiyor her şey yolunda.”

Reklam çekimlerinin yanı sıra henüz bir proje anlaşması olmadığını belirten Ayça Ayşin Turan, güzel bir proje teklifi beklediğini ifade etti.

Sevgilisi Alp Navruz ile yeniden bir projede buluşma konusunda ise “Ben çok seviyorum onunla çalışmayı, inşallah olur” dedi.

Ada Masalı’nın birçok ülkede yayınlanmasından memnun olduğunu belirten oyuncu, hala hayranların geri dönüşte bulunduğunu ve bundan heyecan duyduğunu sözlerine ekledi.