Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde bir ilk, duvardaki fotoğrafın bir anlamı var!

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ilk, duvardaki fotoğrafın bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinde gerilimlerin azalması ve psikolojisi derin sahnelerin de kaybolması ile birlikte izleyici ilgisinin de azaldığına şahit oldu.

Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı artık birincilik iddiasından çok uzaklaştı. Hala milyonlarca izleyiciyi ekran başına getirebilen bir yapım olsa bile, diziye gösterilen ilginin azalması kaçınılmaz bir gerçek oldu… Safiye, Gülben ve Han karakterlerinin öne çıktığı dizinin 59. bölümünde önemli sahneler izleyeceksiniz.

Han’ın kirlerinden arınması için aynı çocukluğunda olduğu gibi ablası Safiye tarafından yıkanacağını şaşkınlıkla yeni bölümde izleyeceksiniz. Gülben ile Esat’ın zorluklara birlikte gögüs görme çabasını seveceksiniz.

Masumlar Apartmanı dizisinin 59. bölümünde izleyicilerin en çok hoşuna gidecek detay ise, yıllar sonra evin duvarına asılan bir fotoğraf olacak. Birliğin, beraberliğin, aile olmanın ve gülümseyen yüzlerin yer aldığı bu fotoğraf hikayenin ne kadar değiştiğini de anlatıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 22 Şubat Salı günü yayınlanacak 59. bölümünden ilk fragmanda önemli mesajlar var. Duvarda ilk defa mutlu bir fotoğraf var… İşte bu mutluluğa giden aile olmanın bilincini aşılayan yeni bölümde izleyiciler farklı duygular yaşayacak.