Ana sayfa Dizi Fragmanları İki karakterin veda edeceği Teşkilat dizisinde Yıldırım ele geçiriliyor!

İki karakterin veda edeceği Teşkilat dizisinde Yıldırım ele geçiriliyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgi odağı olan ‘Teşkilat’, 8 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak kırk beşinci bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümü merakla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dizinin ikinci sezon finali yaklaşılırken, iki önemli karakterin vedasına şahitlik edeceksiniz. Tuncer Salman’ın canlandırdığı Hakkı karakteri ile birlikte Hakan Boyav’ın canlandırdığı Tövbekar, diziye veda edecek isimler olacak. Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’ndan sonra diziden yine önemli isimler ayrılmış olacak.

‘Teşkilat’ta bu hafta neler olacak? İşte yeni bölümle ilgili önemli detaylar: Serdar ve Halit, nihayet uzun zamandır peşinde oldukları Yıldırım’ı ele geçirmiştir. Halit, Yıldırım’la yüzleşirken Yıldırım ise babasıyla ilgili Serdar’ın aklını karıştırmaya çalışır. Diğer yanda ekip, Serdar’ın Yıldırım’ın telefonundan çektiği dosyaların şifresini çözmeye çalışmaktadır. Telefondan çıkan tarihlere göre savunma sanayine ve İstiklal projesine yönelik tehdit devam etmektedir.

Serdar ve Halit Başkan, Yıldırım’ı Türkiye’ye getirmeye çalışırken ekip bu saldırıların önüne geçmek için belirlenen hedeflerin peşine düşer. Şirket’in önemli adamlarından birinin araya girmesiyle Fransız istihbaratı Serdar ve Halit’in peşine düşer. Ancak Halit’in kurduğu oyun sayesinde Yıldırım için yolun sonu gelmiştir.

Ekip tehdidi ortadan kaldırmaya çalışırken ‘ölmeden evvel ölenler’ ilk kaybını vermek üzeredir.

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle 8 Mayıs pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşacak.