Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu yerine konulabilecek yeni diziyi TRT1 yaptı! Timuçin Esen’in yerini bakın kim doldurdu?

Hekimoğlu yerine konulabilecek yeni diziyi TRT1 yaptı! Timuçin Esen’in yerini bakın kim doldurdu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon final yapan Kanal D’nin başarılı dizilerinden Hekimoğlu, büyük ilgi çekmişti. Timuçen Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Ebru Özkan ile Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu dizisi final yaptığı zaman büyük bir izleyici kitlesi de arkasından gözyaşı döktü.

Hekimoğlu’nun hem ekranda kalması ya da başka bir kanala transfer olması veya hiç olmazsa dijitalde devam etmesi yönünde sosyal medyada birçok kampanya yapılmıştı. Ancak izleyicilerin tüm bu çabaları sonuçsuz kalmıştı. Şimdi ise Hekimoğlu dizisini izleyen kitleyi tatmin edebilecek yeni bir hastane dizisi TRT1’den geldi.

Hekimoğlu yerine konulabilecek yeni diziyi TRT1 yaptı! Timuçin Esen'in yerini bakın kim doldurdu? 45

Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisini izleyenler, bölümler ilerledikçe Hekimoğlu dizisinden aldıkları tadı bu yeni yapımda da almaya başladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Sosyal medyaya yansıyan bu yorumlarda “Bi Hekimoğlu dizisini bu kadar heyecanla bekliyordum, bir de Kasaba Doktoru’nu” diye mesaj yazanlar Cuma akşamlarını iple çektiklerini ifade ediyor.

Ozan Akbaba’nın canlandırdığı Hakan karakterinin öne çıktığı Kasaba Doktoru dizisinde, usta oyuncunun ortaya koyduğu performansı Timuçin Esen ile karşılaştıran birçok izleyici var.

Hekimoğlu yerine konulabilecek yeni diziyi TRT1 yaptı! Timuçin Esen'in yerini bakın kim doldurdu? 46

Ateş Hekimoğlu olarak ekrana damgasını vuran Timuçin Esen, hayranlarının gözünde hala bu dizideki rolüyle kaldı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteri ile 6 sezon baskın bir şekilde yer alan Ozan Akbaba ise, yeni rolüyle öne çıkmayı sürdürüyor.

Böyle giderse Ozan Akbaba, yakın zaman içinde İlyas Çakırbeyli’yi hafızalardan silmeye başlayacak gibi gözüküyor.