Ana sayfa Sosyal Medya İki ünlü oyuncu, Bülent Şakrak ve Olgun Toker’in acı günü

İki ünlü oyuncu, Bülent Şakrak ve Olgun Toker’in acı günü

tarafından kadir kadir
İki ünlü oyuncu Bülent Şakrak ve Olgun Toker’in acı günü

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent Şakrak’ın, Alzheimer hastası olan annesi Meral Şakrak hayatını kaybetti. Bir haber de Olgun Toker’den geldi, Adana’da yaşayan babası Mustafa Toker’in kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Peş peşe gelen acı haberlerle birlikte iki ünlü oyuncunun aileleri ve merhumların sevenleri sarsılırken, sosyal medyadan yapılan paylaşımlar sonrasında oyucuların sevenlerinde başsağlığı mesajları yapıldı.

Ceyda Düvenci ve ailesi

Bülent Şakrak’ın alzheimer tedavisi gören annesi Meral Şakrak’ın vefat haberini ünlü oyuncunun eşi Ceyda Düvenci duyururken ve şu mesajı paylaştı:

“Canım Meral annem… Bugün veda ettin bize ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalıcaksın. Gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle… Sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen… ‘Canım erik, seni çok seviyorum…’ Annemizi yarın Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde 12.00’de kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’na defnediyoruz.”

Olgun Toker’in babası Mustafa Toker’in kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Oyuncu, defin işlemleri için Adana’ya giderken Olgun Toker’in büyük acısını projelerinde rol aldığı o3 Medya şu mesajla duyurdu. “Değerli oyuncumuz Olgun Toker‘in babası, Mustafa Toker‘in vefatının derin üzüntüsü içerisindeyiz… Allah‘tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.”

İki ünlü oyuncu, Bülent Şakrak ve Olgun Toker’in acı günleri 3