Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ı sokakta görürseniz bu lafı söylemeden sakın geçmeyin!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ı sokakta görürseniz bu lafı söylemeden sakın geçmeyin!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Şarkıcı ve Oyuncu Şevval Sam, sokakta karşılaştığı magazinciler veya nadiren katıldığı canlı yayınlardaki samimiyeti, sıcaklığı ile çok seviliyor ve beğeni topluyor. Fox TV’de 5 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile bambaşka bir kimliğe bürünse de gerçek hayatında hayvan, doğa, insan odaklı konulardaki hassasiyetini bilmeyen yok artık!

Kendisi bir ‘yaşam savunucusu’ olarak tanımlayan Şevval Sam, 16 yıldır sahneye çıkıyor ancak çok daha uzun yıllardır ise oyunculuk yapıyor. Annesi Leman Sam’ın şöhretine karşın kendi yolunu bulmayı başarmış bir kişilik olarak da örnek bir kişi.

Yasak Elma’da Ender’i ilk oynamaya başladığında izleyiciyi çok şaşırtmıştı. Onu bambaşka rollerde görmeye alışan izleyici, adeta her bölüm podyumda gibi giyinen, kimi zaman absürt makyajı ve tavırları ile ekranda çok farklı bir imaj çizen Şevval Sam, şimdilerde ‘en iyi kötü kadın’ imajıyla ekranda yer alıyor.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ı sokakta görürseniz bu lafı söylemeden sakın geçmeyin! 9

Dizinin ‘kötü ve entrikacı kadını’ olmasına karşın gerçek hayatında sevecen, enerjik, samimi, sevgi dolu kişiliğiyle de çok seviliyor. Pandemi sürecinde uzunca bir zaman ara verse de şu sıralar sahneye de çıkıyor ve şarkı söylemeyi de ayrıca çok sevdiğini her fırsatta belirtiyor Şevval Sam.

Geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’in YouTube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan Şevval Sam, yine samimi sohbeti ile izleyenlere keyifli ve kimi zaman da şaşırtıcı tüyolar verdi kendisi hakkında. Oyunculuk ve şarkıcılık mesleği ile ilgili olarak yaptığı “Kariyerim beni bile şaşırtıyor” sözleri dikkat çekti.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ı sokakta görürseniz bu lafı söylemeden sakın geçmeyin! 10

Hayal aleminde yaşayan bir kişi olduğunu ifade eden Şevval Sam, oyunculuğa 28 sene önce başladığını, ne müzik ne de oyunculuk üzerine eğitim almadığını, alaylı olarak yetiştiğini, aslında grafik bölümü mezunu olduğunu belirterek
“Bugün baktığımda kariyerim beni bile şaşırtıyor, oyunculuğu ve şarkı söylemeyi yeni öğrendiğimi düşünüyorum” sözleriyle dikkat çekti.

Şevval Sam, duymaktan en çok mutlu olduğu cümle ile ilgili yanıtıyla hem İbrahim Selim’i hem de izleyenleri şaşırttı. Aynı zamanda güldüren bu açıklama, sokakta Şevval Sam’ı görecek hayranları için de güzel bir tüyo oldu!
Şevval Sam, bu soruya şu yanıtı verdi: “‘Şevval hanım sizi gördüğüme çok mutlu oldum’ cümlesi… Bu anlarda inanılmaz mutlu oluyorum!” ifadesini kullandı.

İbrahim Selim ile Bu Gece programının Şevval Sam bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…