Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisinin reytingleri nasıl geldi, ekrana nasıl başladı?

İkimizin Sırrı dizisinin reytingleri nasıl geldi, ekrana nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İkimizin Sırrı dizisi yaz ekranına ağır bir dram gibi çöktü! atv ekranlarındaki Kalp Yarası’nın ardından bir dram yapımı daha izleyicilerle buluşmuş oldu. Pazar akşamları Baş Belası dizisini yayınlayan atv, büyük bir sürpriz yaparak gün değişikliği yaptı.Baş Belası cuma akşamlarına alındı. Sebebi ise İkimizin Sırrı dizisiydi. Anlaşılan atv, kış sezonunda pazar akşamlarını bu dram yapımına emanet edecek.

Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizi bir anne ile kızının acı dolu hikayesini anlatacak. Leyla Feray hüzünlü haliyle Neva karakterine çok yakıştı. Alp olarak ise Aras Aydın yine etkileyici bir performans ortaya koyacağını gösterdi. Tabii ki ilk bölümden itibaren dikkat çeken isim Dolunay Soysert oldu ve usta oyuncu yine yeteneklerini sergiledi.

Dizi ağır bir dram yapımı. Aslında kış sezonu hedeflenerek yayınlanıyor. Ağustos ayında başlaması ise atv’nin bir stratejisini gösteriyor. İzleyici sadakatini oluşturup, yeni kış dizileri başlamadan önce İkimizin Sırrı yol almak istiyor. Peki dizinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Ağustos ayı ekranda izleyici sayısının en az olduğu dönem. Kalp Yarası ve Aşk Mantık İntikam dışında da çok iyi oranlar elde edebilen dizi yok. İkimizin Sırrı da ortalama bir başlangıç yaptı. Yaz ekranı için ortalama oranlar geldi ama kış sezonu olsaydı çok düşük reytingler elde ettiğini söyleyebilirdik.

İkimizin Sırrı’nın ilk bölümünün reyting sonuçlarının çok fazla değerlendirilip altından birçok yorum çıkartmak anlamsız olacaktır. Asıl belirtiler ikinci ve üçüncü bölüm ile ortaya çıkacaktır.

Dizinin ilk bölümünün tüm kişilerde ve AB grubunda 4. sırada olduğunu ve ABC1’de ise 3. durumda bulunduğunu belirtelim.

İkimizin Sırrı dizisinin ikinci yeni bölümünü 15 Ağustos Pazar günü izleyeceksiniz ve yeni bölümün reyting sonuçları daha çok anlam ifade edecektir.