Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisine kardeş geldi, atv yine aynı taktiği uyguladı!

Kalp Yarası dizisine kardeş geldi, atv yine aynı taktiği uyguladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında romantik komedi dizileri daha çok tercih ediliyor. Bu sezon da birçok romantik komedi yapımı ekranlarda yer alıyor. Ancak zaman zaman dram projeleri de büyük iş yapıyor. Kalp Yarası dizisiyle atv bu konuda güzel bir sınav verdi.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisi, Antakya’da çekiliyor. Dram yapımı olarak öne çıkan dizinin hikayesi çok beğenildi. Başrol oyuncularının uyumu da sevilince ve atmosfer de çok başarılı olunca dizi tuttu. Kalp Yarası, yaz ekranında en çok izlenen yapımların başında geliyor.

Atv, birçok kanalın yaptığı gibi yapmıyor. Romantik komedi hikayeleri yerine farklı projelerle yaz ekranında yer almaya çalışan atv, Baş Belası ile de polisiye komedi türünü seçti. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir uyumu da başarılı oldu ama reytingler çok iyi değil.

Kalp Yarası dizisine kardeş geldi, atv yine aynı taktiği uyguladı! 8

atv’nin bir başka dram dizisi ise İkimizin Sırrı. Dün akşam ilk bölümü ile ekranda yer alan dizi, ağır bir hikayeye sahip olmasına rağmen yaz ekranında Kalp Yarası ile birlikte dram yapımlarını temsil ediyor.

atv yine birçok kanalın yaptığının tersini uyguladı ve romantik komedi yerine yine bir dram yapımını ekrana sürdü. Dizinin kış dönemi için hazırlandığı ve erken başlatılarak da izleyici sadakatini sağlamaya çalışacağını belirtmek yanlış olmayacaktır.

Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir’in başrollerinde yer aldığı İkimizin Sırrı, ilk bölümü ile sosyal medyadan olumlu dönüşler aldı. Dizinin hikayesi ağır bulunsa da anne ve kızının acıklı hallerini izlemek için ekran başına geçen birçok kişi oldu.

Müzikleri ile hemen dikkat çeken dizinin en dikkat çeken ismi ise Dolunay Soysert oldu. Yine ustalığını sergileyen oyuncu, takdiri hak eden bir performans ortaya koydu.

Kalp Yarası dizisine kardeş geldi, atv yine aynı taktiği uyguladı! 9

Dram yapımlarını sevenler için İkimizin Sırrı iy ibir alternatif olarak yayın hayatına başladı. Dizinin ikinci bölümü de 15 Ağustos Pazar akşamı ekrana gelecek. Hatırlanacağı üzüre İkimizin Sırrı nedeniyle Baş Belası dizisinin günü Cuma’ya alınmıştı.

İşte İkimizin Sırrı dizisinin ikinci bölüm fragmanı: