Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisi trendlere giriyor ama reytinglerde sıkıntı sürüyor!

Ada Masalı dizisi trendlere giriyor ama reytinglerde sıkıntı sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi yoluna devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin 7 bölümü geride kaldı. İlk başlardaki başrol uyumunun ve hikayenin sevilmesinin getirdiği iyi reytingler artık yok.

Son haftalarda düşüş yaşayan diziye yönelik ilginin artması da pek beklenmiyor. Zira dizinin hikayesine yönelik olarak eleştiriler devam ediyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi ise güçlü bir enerji yayıyor ve iyi bir uyum sergilemeyi sürdürüyor.

Ada Masalı dizisinde Haziran’ın sırrının ortaya çıkması sonrasında neler yaşanacağına dair ilk detaylar 8. bölüm fragmanlarında yer aldı. Diziye yönelik olarak sosyal medyada büyük bir ilgi var. Etkileşimleri yüksek olan dizinin fragmanları da youtube ortamında trend videolar arasına giriyor.

Ada Masalı dizisinin 8. bölümünden 2. fragman yayınlandı ve kısa sürede youtube trend videolar listesinde 15. sıraya kadar yükseldi. Dizinin sosyal medyadaki bu desteğinin reytinglere de yansıması gerekiyor ama ne yazık ki, bu durum gerçekleşmiyor.

Ada Masalı’nın 10 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.