Ana sayfa Sosyal Medya ‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı?

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Dolunay Soysert, ATV ekranlarında yeni başlayan ‘ikimizin Sırrı’ dizisi ile ekranlara geri döndü.

Leyla Feray ile Aras Aydın’ı baş rolde buluşturan ‘İkimizin Sırrı’nda, Dolunay Soysert’in yanı sıra, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Sacide Taşaner ve Irmak Örnek’in de aralarında bulunduğu önemli isimler rol alıyor.

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı? 11

En son 2018-2019 sezonunda, ‘Elimi Bırakma’ adlı dizide canlandırdığı ‘Sumru’  karakteriyle ekranlara gelen Dolunay Soysert, ‘İkimizin Sırrı’nda alkol problemi olan ‘Seylan Sorgun’ karakterine hayat veriyor. Dizinin ikinci bölümü 15 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı. İlk bölümde fena olmayan reytinglerin ikinci bölümden itibaren artması bekleniyordu. Yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanan dizinin reytingleri yüz güldürdü.  Performansı ile göz dolduran Dolunay Soysert’de dizinin iyi giden reytinglerinden duyduğu mutluluğu, inststorysine koyduğu bir fotoğrafla paylaştı. Dans ettiği bir fotoğrafını paylaşan Soysert,  “Reytingleri öğrenince” ben yazdı.

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı? 12

Keyfi yerinde olan güzel oyuncu,  “Ruhum karnaval alanı” yazdığı fotoğraflarını instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı? 13

Dolunay Soysert’in paylaşımına, aralarında Ebru Cündübeyoğlu, Serenay Sarıkaya ve İlayda Alişan’ın da bulunduğu ünlü isimler güzel yorumlar yaptı.

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı? 14

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Seylan’ı Dolunay Soysert, reytingleri öğrenince ne yaptı? 15