Ana sayfa Sosyal Medya ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin ‘Demir’i, Murat Ünalmış nerede ortaya çıktı?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin ‘Demir’i, Murat Ünalmış nerede ortaya çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi 4. sezonuyla izleyici ile yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda pek çok yenilik var. En önemli değişikliklerden birisi de Bir Zamanlar Çukurova’da artık ‘Demir Yaman’ karakteri olmayacak. Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin başından itibaren canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle izleyiciyi duygudan duyguya sürüklemiş, hafızalarda yer etmişti.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin ‘Demir’i, Murat Ünalmış nerede ortaya çıktı? 9

Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde, 102. bölümde diziden ayrıldı. Peki ünlü oyuncu ne yapıyor? Ünalmış’ın henüz yeni bir proje de yer alıp almayacağı ile ilgili bir gelişme yok. Oyuncu dinleniyor. Zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini de habersiz bırakmıyor.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin ‘Demir’i, Murat Ünalmış nerede ortaya çıktı? 10

Ünlü oyuncu, yaşlı bir çiftle birlikte verdiği pozu instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünalmış fotoğrafa, “Acısı çok olanların gülüşü güzel olur. Benim için çok kıymetli insanlar” yazdı. Paylaşımından Çanakkale’nin Ilgardere köyünde olduğu anlaşılan Murat Ünalmış’ın hayranları, oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağını merak ediyor.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin ‘Demir’i, Murat Ünalmış nerede ortaya çıktı? 11