Ana sayfa Sosyal Medya Puhu TV’nin ‘Seyyar’ dizisi final yaptı! Oyuncuları diziye nasıl veda etti?

Puhu TV’nin ‘Seyyar’ dizisi final yaptı! Oyuncuları diziye nasıl veda etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Puhu TV’de yayınlanan ’Seyyar’ adlı dizi 10. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizide, Erdem Kaynarca, Ozan Ağaç ve Özge Özacar çok iyi bir performans ortaya koydu.

Hatta Özge Özacar’ın bir ara hem ‘Kefaret’ hem de ‘Seyyar’ dizilerinin çekimleri çakıştı. ‘Kefaret’de Meltem karakterine hayat veren genç oyuncu o dönem yaptığı bir açıklamada, bir setten diğerine koştuğunu ve her şeye yetişmek için çok çaba harcadığını söylemişti.

Puhu TV'nin 'Seyyar' dizisi final yaptı! Oyuncuları diziye nasıl veda etti? 8‘Kefaret’ dizisi biten Özge Özacar, geçtiğimiz günlerde sona eren ‘Seyyar’ dizisine de instagramdan yaptığı paylaşımla veda etti. Oyuncu paylaştığı videonun altına şunları yazdı; “Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe” Tam da böyle geçen koca 10 Bölüm!  Çiğdem’i tanımak da hikayesini anlatan olmak da benim için harika bir deneyim oldu. Nezaketiyle, yardımseverliğiyle, güzel kalbiyle çalışmaktan çok çok mutlu olduğum canım oyun arkadaşım @ozanagac en başta olmak üzere, hikayemizin yaratıcısı @cemozuduru_ ya,  bütün oyuncu ve ekip arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özge Özacar (@ozgeozacar)’in paylaştığı bir gönderi

Dizinin bir başka oyuncusu Erdem Kaynarca’da Seyyar’a instagram hesabından yaptığı bu paylaşımıyla veda etti.

Puhu TV'nin 'Seyyar' dizisi final yaptı! Oyuncuları diziye nasıl veda etti? 9

Erdem Kaynarca ‘Seyyar’ın finalinin ardından hemen yeni bir diziye transfer oldu. Oyuncu, Star TV’nin iddialı yapımı ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Batu’ karakterine hayat verecek.  ‘Seyyar’ dizisinin tüm bölümleri Puhu TV’de izlenebilir.