Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı?

İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin, senaryosu ödüllü yazar Özen Yula tarafından kaleme alınan iddialı dizisi İkimizin Sırrı dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Bir anne ile kızın hikayesini anlatan dizinin ilk bölümü izleyiciler tarafından beğenildi. Ancak özellikle bir oyuncusu izleyicilerden tam not aldı.

İkimizin Sırrı dizisinde genç oyuncular Leyla Feray, Aras Aydın ve Bestemsu Özdemir’in yanı sıra deneyimli aktris Dolunay Soysert rol alıyor. Leyla Feray ve Aras Aydın’ın ilk başrol deneyimi olan İkimizin Sırrı dizisinin konusu şöyle:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Son derece ağır bir dram olan dizinin ilk bölümü reytinglerde ortalama bir başlangıç yaptı. Dizinin karakterleri son derece etkileyici bulundu. Ancak özellikle Dolunay Soysert’in canlandırdığı Seylan karakteri ve deneyimli oyuncunun performansı izleyicileri çok etkiledi.

İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 12

Dolunay Soysert dizide Alp’in annesi Seylan karakterini canlandırıyor. Eski bir ses sanatçısı olan Seylan, geçmişte yaşadığı acılara hapsolmuş ve sağlığını hiçe saymıştır. Alp, yıllar önce yasak bir ilişkiden doğan oğludur. Annesinin alkol problemi yüzünden Alp, çok yalnız bir çocukluk geçirmiştir. Bu da Alp’i çok sert ve acımasız bir adam haline getirmiştir. Seylan, yıllar önce terk ettiği oğlu Alp’le yeniden anne oğul ilişkisi kurmaya çabalarken, hastalığın pençesine düşer. Alp sahip olduğu her şeyi tehlikeye atarak ona ikinci bir hayat fırsatı sunar.

İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 13

Canlandırması son derece zor bir karakter olan Seylan’a hayat veren Dolunay Soysert’in performansı daha ilk bölümden izleyicilerden tam not aldı. Soysert, dizinin yeteneğiyle izleyicilerden en çok övgü toplayan oyuncu oldu.

Dolunay Soysert’in performansıyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 14 İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 15 İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 16 İkimizin Sırrı nihayet başladı! En çok övgüyü hangi oyuncu aldı? 17