Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor!

Hercai bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölümü Mart 2019’da ATV ekranlarında yayınlanan ve o dönem reyting rekorları kıran Hercai dizisi yurt dışında da çok büyük ilgi görüyor. Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün rol aldığı dizi bir ülkede daha yayınlanacak.

Üç sezon devam ederek 69. bölümde final yapan Hercai dizisi oyuncular Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün de kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasına neden olmuştu.

Türkiye’de Mart 2019’da yayınlanmaya başlayan ve üç sezon devam ederek 69. bölümde final yapan Hercai dizisi oyuncular Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün de kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasına neden oldu.

Hercai bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor! 7

Mardin Midyat’ta çekilen dizi, Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran ile Ebru Şahin’in hayat verdiği Reyyan’ın imkansız aşkını anlatıyordu. Reyyan ve Miran’ın çift olarak büyük uyum yakalaması dizinin büyük başarı kazanmasının en büyük etkenlerinden biriydi.

Reyyan ile Miran’ın aşkı şimdi de Güney Amerika ülkesi Arjantin’i fethedecek. Dizi çok yakında bu ülkede izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Yurt dışında büyük başarı kazanan Hercai dizisi bugüne kadar 46 ülkede yayınlandı. Dizinin bu başarısı geçtiğimiz günlerde ABD’nin en büyük gazetelerinden Washington Times’a da haber olmuştu. Haberde Amor Y Venganza adıyla yayınlanacak olan Hercai dizisinin prömiyerinin yapılacağına ve özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde dizinin gördüğü büyük ilgiden bahsedildi.

Hercai dizisine özellikle Güney Amerika’dan yoğun ilgi var. Sabah gazetesinin haberine göre Meksika, Kolombiya, Arjantin, Porto Riko, Panama ve Amerika’daki İspanyol izleyiciye hitap eden Telemundo TV, Hercai’yi satın aldı. Telemundo’da 22 Haziran’da yayına başlayan dizi, ilk bölümüyle 1.5 milyon izleyiciye ulaştı.