Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo-Can dizisinde Melek’i kıskanan Onur, ikizlerden yardım istiyor…

İkizler Memo-Can dizisinde Melek’i kıskanan Onur, ikizlerden yardım istiyor…

tarafından ker_def

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı’nın oynadıkları İkizler Memo Can dizisinin 16. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Onur, Melek’i Kerem’den uzak tutmak için Memo ve Can’a tam yetki veriyor!

İkizler Memo – Can yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor. Onur’un kıskançlığı bu defa Memo ve Can’ın başına patlıyor. Onur, Kerem ve Melek yakınlaşmasına kendince engeller çıkarmaya çalışıyor.

Bu konuda çocuklardan yardım istiyor. Memo ve Can’a tam yetki veren Onur, onların planlarına yandaşlık yapıyor ancak bir şeyi hesaba katmayı unutuyor. Memo ve Can’ı suçüstü yakalayan Melek, Onur’un da bir anda karşısına çıkınca olanlar oluyor…

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle 9 Mart Cumartesi 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kıskançlık sırası Yaren’de! Osman’ın Yaren’in rol arkadaşına attığı yumruğun videosu internette fenomen olur. Herkes ondan söz eder. Aynı zamanda Osman bir deodorant firmasının reklam yüzü olarak seçilir. Yaren reklam çekiminde kıskançlık yapıp seti karıştırır.

Sahaf Kerem, Melek’ten etkilenmiştir. Melek de bu yeni yabancının desteğinden hoşnuttur. Onur ise bu durumu çok kıskanır. Melek kağıt toplamayı bırakmaya karar verir. Artık kitap alıp satacaktır. Bu konuda ona Sahaf Kerem yardımcı olur.

Matmazel eski nişanlısıyla buluşur. Bunu öğrenen Altan Matmazel’i takip eder. Matmazel’i başka biriyle gören Altan yıkılır.