Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo-Can dizisinde şok gelişme! Can, ölüm kalım savaşı veriyor!

İkizler Memo-Can dizisinde şok gelişme! Can, ölüm kalım savaşı veriyor!

tarafından zk zk

İkizler Memo – Can 17. Bölüm Fragmanı – 2 yayında! Can kaza geçiriyor!

Mahalledeki top sahasını yıkmak için ekip gönderilir. Kepçelerle yıkıma gelen ekipler Memo ve arkadaşlarının direnişiyle karşılaşırlar. Memo, Can ve arkadaşları top sahasının yıkılmaması için canla başla uğraşırlar. Fakat tam bu sırada bir felaket yaşanır. Can, Memo’yu korumak için kendini dozerin önüne atar ve kaza geçirir. Yaralanan Can, apar topar hastaneye götürülür. Başta Memo ve Onur olmak üzere herkes yıkılır. Ameliyata alınan Can’a ne olacak? Can bu durumdan kurtulacak mı?

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle 16 Mart Cumartesi 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
İkizler, Melek ve Kerem’i takip ediyor! Kerem, Melek’ten aldığı kitapların arasında gönderilmemiş bir aşk mektubu bulur. Keremle beraber mektubun sahibini ararlar. İkizler de onları takip eder. Onur da ikizlerle iş birliği içindedir. Ancak çocuklar yakalanır ve yanlış anladıkları ortaya çıkar.

Mahmut’un kahvesinde seçim nedeniyle muhtar adaylarıyla toplantı yapılır ve kavga çıkar. Komiser de izinsiz toplantı yapıldığı gerekçesiyle kahveyi kapatır.

Osman ortada yoktur. Herkes onu arar. Osman’ın böbrek mafyasının elinde olduğu anlaşılır. Kerem, Melek’e Osman’ın bulunmasında yardım eder.

Çocukların biyolojik annesi Dilek geri döner. Çocuklarını çok özleyen Dilek onları bulmak ister.