Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo Can dizisinde teklif gelince adeta havalara uçtu!

İkizler Memo Can dizisinde teklif gelince adeta havalara uçtu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Cumartesi günleri yayınlanmakta olan İkizler Memo Can dizisinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Burak Hakkı, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi yer almakta.

Diziye Atilla Saral ile birlikte sonradan katılan ve Matmazel karakterine hayat veren Buket Dereoğlu, Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtladı.

Bizimkiler dizisinde uzun yıllar Demet karakterine hayat veren Dereoğlu, sonrasında da çok sayıda projede kendisine yer bulmuş tecrübeli bir isim.

Diziden teklif geldiği zaman adeta havalara uçtuğunu anlatan Dereoğlu, o anları şöyle anlattı: “Geçtiğimiz yaz Türker İnanoğlu’ndan bir telefon geldi. Sesini duyunca çok heyecanlandım. Türker Abi, “Erler Film için hayata geçecek bir projem var. Sen de orada oynayacaksın” dedi. Ben uçuyorum tabii. Bir ay sonra her derdimize deva genel koordinatörüm Yılmaz Ekmekçi’yle sözleşmemi imzaladım. Beni çeken, aile komedisi, çocuk üzerine olması ve oyuncu kadrosuydu…”

Boğa kadını olduğunu ve disiplinli, sorumlu, çok düzenli birisi olduğunu anlatan Dereoğlu, böyle olmayı da çok sevdiğini dile getirdi.

İkizler Memo Can dizisinde teklif gelince adeta havalara uçtu! 7

Kendisine uygun proje bulamadığı ekranlara bir süre ara verdiğini anlatan oyuncu, bir kitapevi ve restoranlarının bulunduğunu ancak insanın bildiği işi yapması gerektiğine karar verdiğini belirtti.

Evliliğe sıcak bakmadığını da anlatan Buket Dereoğlu, “Çünkü dönem değişti. Farklı istekler, yaşamlar var. İnsanlar hayatı, önceye nazaran daha bencil yaşıyor” diye konuştu.