Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü Seversin, yayın tarihi ilk açıklanan yaz dizisi oldu!

İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü Seversin, yayın tarihi ilk açıklanan yaz dizisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz sezonunda yayınlanacak yeni romantik komedisi Seversin’in yayın tarihi belli oldu. İzleyicilerin İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisini bir arada izlemek için geri sayımları da başlamış oldu.

Kanal D’nin bu yaza damgasını vurmaya hazırlanan yeni romantik komedisi Seversin’in 1 Haziran Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana geleceği duyuruldu. 1 Haziran’a kadar yaz sezonu dizileri artık yayına başlayacak. Ancak şu ana kadar kesin yayın tarihi açıklanan ilk dizi Seversin olduğundan karşısındaki rakibin hangi dizi olacağı henüz belli değil.

Kanal D İç Yapımlar tarafından yayına hazırlanan dizinin çekimleri de büyük bir hızla devam ediyor. Diziden yeni bir tanıtım da geldi. Tanıtıma tepkiler hem olumlu hem de olumsuz. Kimi izleyiciler tanıtımdan çok heyecanlandıklarını ve İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü birbirine çok yakıştırdıklarını söyledi. İzleyicilerin bazıları da yine klişe bir konunun geldiğine dikkat çekti.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü Seversin, yayın tarihi ilk açıklanan yaz dizisi oldu! 7

Bu durum geçen yaz Baht Oyunu’nun ilk tanıtımları paylaşıldığında yapılan yorumları hatırlattı. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Baht Oyunu’nun tanıtımı ilk paylaşıldığında birçok insan tarafından çok klişe bulunmuştu. Ancak dizi birkaç hafta sonra öyle başarılı olmuştu ki, izlenme rekorları kırmıştı.

Seversin dizisinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dizide birbirine zıt iki karakter olan Tolga ve Asya’nın hikayesi anlatılıyor. Seversin dizisinin konusu şöyle:

Ülkenin ünlü ve yakışıklı yıldızlarından Tolga Tuna, yeni bir yaz dizisi için anlaşır. Tolga Tuna, yirmili yaşların sonunda atletik bir fiziğe sahip, oldukça yakışıklı, tüm çocukluğu dizi, reklam filmlerinde geçmiş bir oyuncudur. Ancak bu dizide yapımcılar Tolga Tuna’nın partneri olarak daha önce hiç adı duyulmamış genç bir kadını oynatmak ister. Ve piyango bir AVM’de tezgahtar olarak çalışan Asya’nın başına konar. Asya ise kendi imkanları ile üniversite sınavlarına hazırlanan, gözü kara, hakkını yedirmeyen bir karakterdir.

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.