Ana sayfa Sosyal Medya Herkes yeni dizi müjdesi beklerken bakın Alp Navruz ne yapıyor?

Herkes yeni dizi müjdesi beklerken bakın Alp Navruz ne yapıyor?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Star TV ekranlarına yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da bir süre devam eden Ada Masalı dizisiyle ekranlara gelen Alp Navruz son dönemin aranılan oyuncuları arasında yer alıyor.

Ada Masalı’yla elde ettiği başarının ardından hemen yeni bir projeye başlamak yerine bir süre setlerden uzaklaşmayı tercih eden Alp Navruz, bu arada reklam filmleriyle hayranlarının karşısına çıktı.

Ada Masalı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ayça Ayşin Turan ile ilişkisiyle de sık sık magazin basınının gündeminde olan yakışıklı oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor.

Zaman zaman spor yaptığı anlardan instagramda paylaşımda bulunan oyuncu son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Instagram’da 4.8 milyon takipçisi bulunan Alp Navruz’un fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı. Binlerce yorum alan paylaşımlara oyuncunun hayranları, ‘Dünyanın en yakışıklı adamı!’, ‘Ama Alp Bey’, Çok güzelsin sen!’, ‘Bebeğim’ gibi yorumlarda bulundular.

Oyuncunun sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı var. Özellikle de Ada Masalı dizisinin Kasım ayından itibaren İspanya’da yayınlanmaya başlaması ile birlikte yakışıklı oyuncuya ilgi bir hayli arttı. İspanya’da yayınlanan diziler içerisinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmesiyle de öne çıkan Alp Navruz, Türkiye’nin de gururu oldu.

İspanya’da popülerliğinin artmasıyla ilgili soru üzerine ünlü oyuncu, “Birlikte ayın oyuncusu seçildik, güzel oldu. Dizimize de güzel yankılar geliyor, hoşumuza gidiyor” açıklamasını yapmıştı.