Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü yaz dizisi Seversin sete çıktı!

İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü yaz dizisi Seversin sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış yayın sezonunun sonuna yaklaşılırken yaz dizileri için ekipler yavaş yavaş sete çıkmaya başladı. Sete çıkan en son dizi Kanal D’nin yaz dizisi Seversin oldu.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin isimli dizi çekimlere başladı. Dizi çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak. Partnerlikleri şimdiden çok beğenilen İlayda Alişan ve Burak Yörük hayranları ikiliyi bir arada görebilmek için sabırsızlanıyor.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğindeki seversin dizisi romantik komedi olacak. Dizinin, Kanal D’nin geçen yaz ekrana getirdiği ve başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu kadar başarılı olup olmayacağı çok merak ediliyor.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’lü yaz dizisi Seversin sete çıktı! 7

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

İlginç bir hikayeye sahip olan ve yaz dizilerini konu alan Seversin dizisinde genç kızların romantik prensi oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesi anlatılacak. Seversin, dizi setlerinin perde arkasını anlatmasıyla da dikkat çekecek.

İlayda Alişan ve Burak Yörük son dönemin en sevilen iki genç oyuncularından. İlayda Alişan, geçen kış sezonunda yayınlanan Masumiyet dizisiyle çıkış yaparken Burak Yörük de Baraj dizisindeki başarısının ardından yine bir romantik komedi olan Aşk Mantık İntikam ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.