Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in anne ve babasının düğün fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı!..

Bergüzar Korel’in anne ve babasının düğün fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in anne ve babası Hülya Darcan ile Tanju Korel’in gençlik fotoğrafları hayranlarını duygulandırdı.

Oyuncu Hülya Darcan 1974 yılında meslektaşı Tanju Korel ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Zeynep ve Bergüzar adında iki kızı oldu.  Tanju Korel, 2005 yılında uzun süre mücadele ettiği akciğer kanserine yenilerek hayatını kaybetti.

Ekranların aranan isimlerinden Hülya Darcan, evlilik yıl dönümünü kaybettiği eşi Tanju Korel ile fotoğrafını paylaşarak kutladı. Ünlü oyuncu nikah günü çekilen fotoğraf karesinin altına ’48. yıl… Tek baktığım göz, tek tuttuğum el!’ notunu düştü

Bergüzar Korel'in anne ve babasının düğün fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı!.. 7

Hülya Darcan’ın paylaşımı hayranlarını duygulandırdı. Eşini kaybettikten sonra mesleğine tutunan usta oyuncu izleyicinin keyifle izlediği pek çok önemli yapımda rol aldı.

Usta oyuncu Hülya Darcan geçtiğimiz yıl, ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oldu. 4 sezondur ilgiyle izlenen diziye 3. sezonunda katılan Hülya Darcan,  Adana’dan ayrılıp Bursa’ya yerleşen, görmüş geçirmiş, usul ve adap bilen, yaşama sevinci ile girdiği her ortamı renklendiren ‘Lütfiye Duman’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu karakteriyle dizi izleyicisi tarafından da kısa sürede benimsendi.