Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan’ın en büyük önceliği ego ile hareket etmemek!..

İlayda Alişan’ın en büyük önceliği ego ile hareket etmemek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2011 yılından beri dizilerde rol alan İlayda Alişan, ilk olarak Bir Çocuk Sevdim dizisinde oynamıştı. Ardından Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Hakan: Muhafız, Şampiyon, Terapist ve Çukur dizileri geldi.

Güzel oyuncu Çukur’dan ayrıldıktan sonra ise baş rolünü Serkay Tütüncü ile paylaştığı Masumiyet dizisinde, tecavüze uğrayan ve adalet savaşı veren ‘Ela’ karakteri ile büyük dikkat çekti.

All Dergisi’nin Nisan ayı sayısı kapak çekimi için objektif karşısına geçen İlayda Alişan “Sokakta insanların tanıyor olması beni diğerlerinden daha kıymetli yapmaz” açıklamasıyla dikkat çekti.

İlayda Alişan'ın en büyük önceliği ego ile hareket etmemek!.. 8

All Dergisi’nde ünlü oyuncudan, “İlayda Alişan’ı bir adım öne çıkaran, ego ile hareket etmeyerek önceliği her şeyden önce ‘insan’ olmaya vermesi” sözleriyle bahsedildi.

Genelde dram dizileriyle ekranlara gelen İlayda Alişan yeni projesiyle hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Yaz aylarında Kanal D ekranlarında yayınlanacak Bir Yaz Dizisi ile ekranlara gelecek olan oyuncunun dizideki partneri Burak Yörük oldu.

İlayda Alişan'ın en büyük önceliği ego ile hareket etmemek!.. 9

Romantik komedi türündeki dizi genç oyuncunun, farklı rollerde neler yapabileceğini hem kendisinin hem de izleyicinin görmesi açısından da farklı bir deneyim olacak.

İlayda Alişan’ın ‘Asya’ Burak Yörük’ün ‘Tarık’ karakterine hayat vereceği dizinin kadrosuna Erkenci Kuş dizisinin Ayhan’ı Ceren Taşçı ile şu anda Aşk Mantık İntikam dizisinde Menekşe rolüyle Zeynep Kankonde ve İlkin Tüfekçi de katıldı.

Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizide ablası oyuncu olmak isteyen Asya’nın yönetmenin keşfiyle bir anda değişen hayatı renkli bir dille ekrana taşınacak.