Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’lu Süslü Korkuluk’un şimdi de adı değişti! İşte dizinin yeni adı!

Çağatay Ulusoy’lu Süslü Korkuluk’un şimdi de adı değişti! İşte dizinin yeni adı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Duyurusunun yapıldığı ilk günden bu yana suların bir türlü durulmadığı Süslü Korkuluk dizisinin şimdi de adı değişti. Bundan sonra yeni adıyla anılacak olan dizinin çekimleri başrol kadın oyuncusu olmadan devam ediyor.

Krizlerin bir türlü bitmediği Süslü Korkuluk dizisi tüm olumsuz gelişmelere inat çekimlerine devam ediyor. Dizi öylesine iddialı geliyor ki, Netflix’in prensiplerinden birini bile yıkmayı başardı. Süslü Korkuluk dizisi yeni bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Dizinin adı değiştirilerek Terzi oldu. Süslü Korkuluk dizisi bundan böyle Terzi ismiyle anılacak.

Bugüne kadar iki kadın başrol oyuncusunun ayrıldığı dizinin çekimleri bu büyük eksikliğe rağmen devam ediyor. Nitekim dizinin oyuncularından biri olan Ece Sükan birkaç gün önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken sette her şeyin yolunda gittiğini, herkesin çok iyi olduğunu söylemişti.

Çağatay Ulusoy’lu Süslü Korkuluk’un şimdi de adı değişti! İşte dizinin yeni adı! 40

Bu arada dizi için kadın başrol arayışı da sürüyor. Terzi dizisiyle ilk olarak başrol için, Çağatay Ulusoy’un birlikte oynamayı çok istediği Alina Boz’la anlaşılmıştı. Ancak genç oyuncu bir süre sonra projeden ayrıldığını açıklamıştı. Ardından anlaşılan Esra Bilgiç de, dizinin yapımcısı olan OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’ın bazı taleplerinden rahatsız olduğunu açıklamış ve çekimler başladıktan sonra projeden ayrıldığını duyurmuştu.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisi Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Gelen son habere göre dizi üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Süslü Korkuluk üç sezon bir kerede çekilecek. Yani dizi Netflix gibi çok güçlü bir yayın kuruluşunu prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı. Bu durum herkesin diziyle ilgili merakını daha da artırdı.

Çok büyük bir iddiayla gelen Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosu da çok çarpıcı isimlerden oluşuyor. Dizide Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan’ın yanı sıra Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Engin Şenkan gibi usta isimler yer alıyor. Çağatay Ulusoy’ın Peyami isimli bir terziye hayat veriyor. Olgun Şimşek ise Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağı belirtiliyor. Engin Şenkan, Peyami’nin dedesini, Ece Sükan da sağ kolu Suzi’ye hayat verecek. Peyami’nin aşık olacağı Esvet karakteri için ise arayışlar sürüyor.