Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nda Ceren ve Ferit arasında yeni dönem başlıyor, Çağrı Çıtanak tüyo verdi!

Sen Çal Kapımı’nda Ceren ve Ferit arasında yeni dönem başlıyor, Çağrı Çıtanak tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cumartesi akşamları sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’da Ferit karakterine hayat veren isim Çağrı Çıtanak. Selin karakterinin bir ara nişanlısı olan, sonra gönlü Ceren’e kayan, babadan kalma zengin bir çocuğa hayat veren Çıtanak; yakışıklı, şımarık, patavatsız, gösteriş meraklısı bir adam olarak dizide konumlandı…

Hayatta her istediği altın tepside sunulmuş: ortalama bir başarısı olduğu halde çok iyi okullarda okumuş, ailesinin her türlü imkanından yararlanarak yetiştirilmiş ve sonunda da oteller zincirinin başına geçmiş olan Ferit Şimşek karakteri, dizinin önemli isimlerinden birisi. Kamera Arkası programının sorularını yanıtlayan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu çekimlerin de eğlenceli ve coşkulu geçtiğini söyledi.

Güle oynaya çekimleri sürdürdüklerini ve her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, Ferit’in kötü bir karakter olmadığının altını çizerek, şunları söyledi: “Kötü bir karakter değil. Bir hinliği yok, hesabı yok. Aslında iyi karakter olarak tanımladığımız karakterlerden birisi. Ama tabii ki sürekli bir dönüşümü var. Selin’e çok aşıktı, sonra bir şeyleri fark etti. Ondan sonra Ceren’e döndü, biraz gönlü kaydı oraya. Özetle aslında sürekli herhangi bir insan kadar değişim halinde olan, iyi niyetli, güzel birisi.”

Haftalık olarak senaryoların geldiği için ileriye dönük fazla bir şey bilmediğini anlatan oyuncu, Ceren ile Ferit ilişkisinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğini anlattı.

Ceren ve Ferit, yeni bir dönem başlatmak için çok istekliler ama bunun da tadını çıkartmak istiyorlar. Çağrı Çıtanak, “Muhtemelen bir yerde adı konacaktır, ama ne zaman konacak bilmiyorum” dedi.

Her sahnede çok eğlendiğini anlatan oyuncu, tüm dizi boyunca keyifli anlar yaşadıklarını sözlerine ekledi.