Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen ile Burcu Özberk uyumu artık tersine işliyor, Aşk Mantık İntikam’a büyük tepki!

İlhan Şen ile Burcu Özberk uyumu artık tersine işliyor, Aşk Mantık İntikam’a büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz döneminde başlayan ve romantik komedi sahneleri ile Eylül ayına kadar izleyicileri çok mutlu eden Aşk Mantık İntikam dizisi, kış sezonu ile birlikte dram yapımına dönüştürüldü.

Senaristlerin daha uzun sürmesi için büyük çaba harcadığı dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde kaldı ve sadık izleyici kitlesi yapımı terk etmedi… Dramın en yoğun hallerinin yaşanacağı 28. yeni bölümün 14 Ocak’ta ekrana gelecek olması hayranları sevindirdi. 2 haftadır izleyicilerle buluşamayan dizide Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başroldeki güçlü uyumu hep itici güç olmuştu.

Ancak Ozan karakterinin iyice antipatik hale gelmesi, senaryodaki saçmalıklar ile birlikte artık başrol uyumu tersine işlemeye başladı. Yani uyum var ama bu izleyicileri sürükleyecek bir öğe olmaktan çıktı.

İlhan Şen ile Burcu Özberk uyumu artık tersine işliyor, Aşk Mantık İntikam'a büyük tepki! 7

Çünkü Ozan karakterini senaristler öyle bir noktaya sürükledi ki, böyle birisinden nasıl baba olunacağı soruları soruluyor… Dizinin yeni bölüm fragmanına yansıyan Esra ile Ozan kavgası sosyal medyada gündem oldu.

Binlerce tweet paylaşan dizi hayranları, Ozan’ın çocuk konusunda gerçeği öğrenmesinin ardından Esra’dan boşanmasını istemesine sinir oldu… Kendi hatalarını görmezden gelen bencillikte sınır tanımayan Ozan karakterinin artık itici geldiğini belirten izleyiciler, “Kadında ne sabır varmış, bunca zaman hem tiksinmedi hem de üstüne çocuk yaptı” diyerek Esra’nın Ozan’a nasıl tahammül ettiğini sorguluyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları hikayenin artık bu noktadan sonra toparlanamayacağı görüşünü de savunuyor. Senaristlerin eğlenceli ve romantik komedi hikayesine geri dönmeyeceğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi var. Ancak bazı dizi hayranları ise ilk başlardaki eğlenceli anlara yeniden dönülmesi için Ozan ile Esra’nın sorunları çözüp, yeniden bir arada olması gerektiğini belirtiyor.