Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen, yeni dizisiyle kariyerinde bir ilke imza atacak!

İlhan Şen, yeni dizisiyle kariyerinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo ve Seni Çok Bekledim’de tam olmadı, İlhan Şen yine bomba bir anlaşma yaptı! İlhan Şen ismini ileride daha çok duyacağınıza emin olun. Genç oyuncu çok sağlam ilerliyor ve başarılı performansı ile de her rolünde farkını sergilemeyi başarıyor.

2018 yılında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisindeki Şehzade Alaaddin karakteri ile setlere adım atan İlhan Şen, kısa sürede birbirinden iddialı roller canlandırdı. Şahin Tepesi dizisinde Mete olarak dikkat çeken oyuncu, asıl çıkışını ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ferman Façalı karakteri ile yaptı.

Geçen yıl Ramo dizisindeki Neco karakteri çok sevilmişti. Ancak oyuncu ikinci sezonda yapıma devam etmedi. Seni Çok Bekledim ile yeniden ekrana Star TV’de dönüş yapan İlhan Şen, Erol karakteri ile de çok başarılı bir iş ortaya koydu.

Geleceğinin parlak olduğunu tüm hayranları görüyor. Her rolüne kendini yakıştıran bir İlhan Şen gerçeği var. Oyuncunun enerjisi de yüksek ve rollerini inandırıcı kılmayı başarıyor. İlhan Şen, şimdi de Medyapım’ın hazırlıkları yapılan yeni bir uyarlama dizisi için anlaştı.

İlhan Şen, yeni dizisiyle kariyerinde bir ilke imza atacak! 7

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Cunning Single Lady isimli dizinin uyarlamasında rol alması kesinleşen oyuncu, şimdiden hayranlarını fazlası ile heyecanlandırdı.

Oyuncu kariyerinde de bir ilke imza atacak. Şimdiye kadar hep dram projelerinde gördüğümüz oyuncu, ciddi rollerin adamı olarak ortaya çıkmıştı. Yeni uyarlama dizi ise bir romantik komedi hikayesi. Yani İlhan Şen, şimdiye kadar denemediği bir türde yer alacak ve bu durum da hayranlarının merakını iyice artırdı.

2014 yılında Güney Kore’de yayınlanan romantik bir komedi dizisi olan Cunning Single Lady, toplam 16 bölüm olarak çekilmişti.