Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin Ali’si Toprak Can Adıgüzel’e dizi piyangosu vurdu!

Alev Alev dizisinin Ali’si Toprak Can Adıgüzel’e dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizi hayranları Toprak Can Adıgüzel’in ismini ilk olarak Kadın dizisindeki İsmail karakteri ile duymuştu. Ancak oyuncu asıl çıkışını bu sezon yaptı.. Show TV ekranında yayınlanan Alev Alev isimli dizide Ali karakterine hayat veren oyuncu, iyi bir iş çıkardı.

Toprak Can Adıgüzel, 1992 İzmir doğumlu olan oyuncu, tiyatro oyunlarından sonra dizi setlerine de Alev Alev ile adım atmış oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi Tiyatro bölümünde aldığı eğitimler sonrası dizi setlerinde görünmeye başlayan oyuncu, şimdi de yeni bir anlaşma ile gündemde…

Alev Alev dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan oyuncu, Süreç Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü Kalp Yarası isimli dizi ile anlaştı.

Antakya’da çekilecek olan dizi için çok iddialı bir kadro kuruldu. Gökhan Alkan ile birlikte; Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin, Zehra Yılmaz, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, Rıza Akın gibi isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.

Ömer karakterini canlandıracak olan genç oyuncunun, rolü için binicilik dersleri almaya başladığını da gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Toprak Can Adıgüzel’in Alev Alev dizisindeki etkileyici performansı, hayran kazanmasına da yardımcı olmuştu. Şimdi genç oyuncu için ününe ün katmak için büyük bir fırsat daha var… Kalp Yarası dizisinin yeni sezonun en etkileyici yapımlarından birisi olması bekleniyor.