Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar!

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Camdaki Kız dizisinin merakla beklenen dördüncü bölümü dün akşam yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu var. Gülseren Budayıcıoğlu’nun da aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, Nalan’ın hikayesiyle izleyicileri kendisine bağladı bile.

Baskıcı karakterlerin arasında iyiliği ve duruluğuyla mücadele eden bir genç kız Nalan. Bir anda karşısına piyango gibi çıkan evlilik ama ardında bir sürü soru işareti. Bu evlilik Nalan’ın hayatını zindana çevirecek mi hep birlikte göreceğiz.

Camdaki Kız’ın, son yılların en başarılı oyuncularından Burcu Biricik tarafından canlandırılan karakteri Nalan, dün akşam yayınlanan dik duruşuyla izleyicilerden bravoyu aldı.

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 13

Dördüncü bölümde Koroğlu ailesi, kaybettikleri Nalan’ı yeniden kazanmak için operasyon planları yaptı. Koroğlu ailesinin kendilerine bir açıklama yapmasını bekleyen Feride, Nalan ve Adil, Rafet’in davetiyle Koroğlu Malikanesine gitti. Bu davette Cana da vardı. Amaç Cana’nın bir aile dostu olduğunu göstermektir. Ancak Sedat yaptığı yanlışla Koroğlu ailesinin tüm planını alt üst eder. Sedat’ın ceketinin cebinden düşen bileziği daha sonra Cana’nın bileğinde gören Nalan, Koroğlu ailesinin tam tüm sorunları çözdüğünü düşünürken evlilikten vazgeçer. Evden ayrılırken nişan yüzüğünü Sedat’a iade eder.

Nalan’ın bu dik duruşu tüm izleyicilerin gözlerini yaşarttı. İzleyiciler Twitter’da yaptıkları yorumlarda dik duruşu sebebiyle Nalan’ı takdir ederken kimileri Nalan’ı sandıkları kadar aptal göstermediği için senaristlere teşekkür etti. Ayrıca Nalan ile Muzo arasında bir şeyler mi olacak? İzleyici mesajları işaret gibi…  Bu durum senaryo adına tam bir ters köşeye işaret ediyor.

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 14

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 15

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 16

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 17

Yorumlar arasında en ilginçleri ise Muzo ile Nalan arasında bir aşk doğmasını bekleyenlerinkiydi.

İzleyiciler yorumlarında iki ismin birbirlerine aşık olmasını beklediklerini dile getirdi.

Burcu Biricik ile Enis Arıkan’ın fotoğraflarını yan yana getiren dizi hayranları, “Nalan ve Muzo’yu shipleme zamanı geldi de geçiyor” diyerek bir aşkın kokusunu aldıklarını da ifade ediyorlar.

Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 18 Camdaki Kız dizisinde izleyici kokusunu aldı, olursa bu dizi çifti patlama yapar! 19