Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümü reyting şoku yaşatan Kraliçe dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor!

İlk bölümü reyting şoku yaşatan Kraliçe dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Kraliçe dizisinde, 2. yeni bölüm 29 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide neler olacağı merakla bekleniyor

Dizinin ilk bölümünde reytinglerin ortalamaların çok altında gerçekleşmesi büyük şaşkınlık yaşattı. İzleyicilerin yeterince önem vermediği dizinin, ikinci bölümde daha çok kişiyi ekrana çekmesi bekleniyor.

Özellikle de Selin Şekerci’nin canlandırdığı Zeynep karakterinin kardeşi Deniz ile yaşayacağı tartışmalar da hikayeyi hareketlendirecek. Şekerci ile Özberk’in karşılıklı sahneleri bir oyunculuk resitaline dönüşecek gibi bir görüntü var.

İlk bölümü reyting şoku yaşatan Kraliçe dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor! 7

Kraliçe dizisinin 2. yeni bölümü özellikle hikayenin hızlı bir şekilde akacağı yeni bir süreç ile bir hayli dikkat çekici olacak.

Kraliçe 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Çiftlik Deniz’e kaldı! Ateş tarafından aldatılmanın şokunu atlatamayan Deniz, babasının ölümüyle kahrolur.

Öte yandan çiftliğin birçok borcu olduğunu öğrenen Deniz ve kardeşlerini yeni bir sürpriz karşılar. Deniz’in babası, vasiyetinde çiftliği Deniz’e bıraktığını söyler.

Tabii ki bu durum diğer kardeşleri ile Deniz arasında sorunlara neden olacak. Ancak 3 kardeş de beş parasız ve ellerinde sadece babalarından kalan çiftlik bulunuyor. Şimdi el ele verip bu çiftliği aya kaldırma zamanı.

Mücadele gücü yüksek sahnelerin yer alacağı Kraliçe dizisi yeni bölümüyle 29 Mart Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!