Ana sayfa Dizi Haberleri İlk tanıtım videosu yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi konusuyla yüreğinizi ısıtacak

İlk tanıtım videosu yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi konusuyla yüreğinizi ısıtacak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanacak, samimi ve sıcak öyküsüyle aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş dizisi izleyiciyi yürekten ekleyecek. Hayata adım adan üç genç kızın yaşadığı dram yüklü olaylar ve birbirlerinden kopmayan hayatlarının detayını izleyiciler çok sevecek.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisinde yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Betül Yağsağan yazıyor. Hikayenin oluşturulması aşamasında İclal Aydın’ın senarist ve yapımcı ile sık sık görüşerek senaryoya yön verdiği de biliniyor. 2018 yılındaki Ege’nin Hamsisi isimli diziden bu yana ekranda göremediğimiz İclal Aydın yeniden hayranları ile bu sefer kendi hikayesiyle buluşacak.

İlk tanıtım videosu yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi konusuyla yüreğinizi ısıtacak 7

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan, yakın zamanda ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan ve çekimleri tüm hızıyla Ayvalık’ta devam eden Üç Kız Kardeş dizisinin merakla beklenen ilk tanıtım videosu geldi.

Aile ve kardeşlik bağlarını konu alan, samimi ve sıcak aile öyküsünde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin hikayesi anlatılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.