Ana sayfa Dizi Haberleri İnanç Konukçu, Behzat Ç. için kimsenin söylemediği sözü söyledi!

İnanç Konukçu, Behzat Ç. için kimsenin söylemediği sözü söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisinde olaylar karışık… İnanç Konukçu’nun son çıkışı herkesi hayrete düşürdü. Dizide Hayalet karakterine hayat veren Konukçu, adeta isyan etti. Bu isyanı da Erdal Beşikçioğlu’na yönelikti…

Behzat Ç. dizisinin yeniden çekilmesi hayranlarını çok mutlu etti ve BluTV’de bir akın yaşandı.Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde senaryo konusunda sıkıntılar vardı. Özellikle siyasi konulara girilmesi pek de izleyicilerin hoşuna gitmemişti.

Erdal Beşikçioğlu’nun da bu durumdan rahatsız olduğu iddiası vardı. BluTV, ilk sezonun ardından ikinci sezonun çekileceğini açıklamış ancak bir türlü çekimler başlamayınca sıkıntılar olduğu gün yüzüne çıkmıştı. En sonunda da Blu TV, Behzat Ç.’nin devam etmeyeceğini ama Saygı dizisinin çekileceğini duyurdu.

Tüm bu olayların ardından herkesin gözünü üzerine çevirdiği isim Erdal Beşikçioğlu olmuştu. Fakat ünlü oyuncu hiçbir açıklama yapmadı.

Konu hakkındaki son gelişme ise İnanç Konukçu’dan geldi. Konukçu, Erdal Beşikçioğlu’nun da adını vererek eleştirilerde bulundu. İşte bu paylaşım da bugüne kadar sorulmayan, soruların sorulmasına yol açtı.

İşte o açıklama:

“Arkadaşlar Behzat Ç. yok…. Var ise de bundan sonra benim için yok. Evet ben İnanç Konukçu. Sevgi ve saygı ile, iyi yıllar.”

“Benden ötürü mü? Senden ötürü mü? Sayın Beşikçioğlu, çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de! Çok emeğin var! Bittim de! Tükendim de! Bir şey de lütfen!”

İnanç Konukçu, Behzat Ç. için kimsenin söylemediği sözü söyledi! 7