Ana sayfa Sosyal Medya İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi!

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olan Damla Sönmez’in Aziz dizisinden ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü. Show TV’de yayınlanan dizide Dilruba karakterini canlandıran Sönmez’in ayrılığı hayranlarını bırakın üzmeyi aksine çok sevindirdi.

En son Çukur dizisiyle ekrana gelen, ardından BluTV için çekilen Saygı dizisinde rol alan Damla Sönmez, kış sezonunun başlangıcında ilk bölümüyle ekrana gelen Aziz dizisinde rol alıyor. Damla Sönmez dizide, Murat Yıldırım’ın hayat verdiği eski sevgilisi Dilruba’yı canlandırıyor.

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 15

Damla Sönmez’in çok yakında Aziz dizisinden ayrılacağı bugün gündeme bomba gibi düştü. Habere göre Damla Sönmez, bu akşam 22. bölümü yayınlanacak olan diziden üç hafta sonra ayrılacak. Yani Sönmez 25. bölümde Aziz izleyicisine veda edecek.

Damla Sönmez’in ayrılığı hayranlarını üzmek yerine aksine çok sevindirdi. Bir hayranı Sönmez’in daha iyi dizilerde oynamayı hak ettiğini söyledi ve “ Damla bu diziden çıkarak resmen kendini kurtardı şükürler olsun ki daha güzel projeleri hakediyordu çıktığı İçin o kadar mutluyum ki inşallah güzel projelerde görürüz aşk kadını” diye yazdı.

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 16

Bir başka hayranı da Sönmez’in ayrılığından dolayı duyduğu sevinci “Bizi hiç bir haber bunun kadar mutlu edemezdi???? bu leş senaryodan kurtuluyoruz darısı diğer oyuncuların başına” sözleriyle dile getirdi.

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 17

Bir hayranı ise Damla Sönmez’in Aziz’de hiçbir zaman başrol oynamadığına dikkat çekti ve paylaşımında şöyle yazdı: “Dilruba, Aziz dizisinde hiçbir zaman başrol olmadı. 1. bölümde bile yok
Onu bu şekilde tanımlayan ve ona hiçbir zaman geçerliliğini vermeyen hayranlarıydı, ne de ana karakterler kim olacağını belirten büyükannenin “voice in OFF” sesini dinlemediler…”

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 18

Damla Sönmez hayranlarının sosyal medyada paylaştığı diğer tepkilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 19 İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 20 İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 21 İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 22 İnanılmaz ama gerçek! Hayranları, Damla Sönmez’in Aziz’den ayrılığına çok sevindi! 23